Finanšu Horo***ps nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – pienācis laiks sākt izcīnīt uzvaras!

Vēzis

Vēzis ir diezgan veiksmīgs naudas jautājumos no dabas. Astrologi iesaka viņiem mēģināt lauzt darba-mājas darba apburto loku, iztērējot daļu naudas izklaidēm, jaunām emocijām, kā arī dāvanām mīļajiem. Visas septiņas dienas jums jāievēro veiksmīgu cilvēku noteikumi. Tas ir psiholoģiskas iekšējās cīņas laiks.

Monetārajos jautājumos labāk neizmantot šantāžu. Negodīgs veids dažreiz palīdz ietaupīt laiku un naudu, bet ne tagad. Astrologi un eksperti iesaka izvairīties no sānu šķēršļiem, neiesaistoties konfliktos un nesniedzot tukšus solījumus.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, kas ir visvairāk atkarīgas no mīlestības

Lauva

Jūsu prāts būs atvērts visam jaunajam, tāpēc tas ir lielisks laiks mācīties, apgūt jaunas prasmes. Astrologi brīdina cilvēkus no šīs zīmes pret pārmērībām, kas var izraisīt sliktu ieradumu pasliktināšanos. Visā, kas attiecas uz naudu, iepirkšanos un darbu, mazs triks palīdzēs Lauvām.

Finanšu grūtību pārvarēšana būs mazliet vieglāka. Piemēram, no 11. līdz 13. aprīlim daudzu pareizu lēmumu skaits tiks pieņemts neapzināti, tāpēc vislabāk ir uzticēties jūsu domām un intuīcijām. Visums centīsies labāk izmainīt Lauvas finanšu dzīvi, padarot šos cilvēkus laimīgākus.

Jaunava

Jaunavas tiek mudinātas uzlabot savu Vese***as stāvokli un noskaņojumu. Jutīgums un empātija Jaunavām darīs savu darbu – šonedēļ daudzi šīs zīmes cilvēki varēs bez vārdiem uzzināt, kas ir viņu draugs un kurš ir ienaidnieks. Tāpēc viņi varēs izvairīties no problēmām ar naudu.

Kas attiecas uz pirkumiem un naudas izdevumiem kopumā, šeit nedrīkst būt nekādu problēmu. Pārdevēju negatīvie nodomi būs jūtami pa kilometru – ar mazāko šaubu, labāk ir neveikt nekādas iegādes. Zvaigžņu enerģija novedīs pie tā, ka Jaunava kļūs jutīgāka pret līdzjūtību. Ir iespēja, ka šie cilvēki tērēs daļu naudas, lai palīdzētu radiniekiem vai draugiem.

Svari

Svariem sākas ļoti izdevīgs laika posms jebkura apjoma naudas izdevumiem un finanšu darījumiem. Astrologi stingri iesaka Svariem tērēt naudu izklaidei, priekam, ceļošanai. Viņiem ir jāmaina tēls un jāatjaunina skapis – arī šie pirkumi būs ļoti noderīgi. Nav nepieciešams veidot ilūzijas par nākotni, labāk ir dzīvot tagadnē, baudot brīdi.

Finanšu panākumu galvenais ienaidnieks būs stingrība. Arī astrologi iesaka atcerēties proporcijas sajūtu visā. Ja nepieciešams, jūs varat parādīt augstsirdību, bet labāk neiet pārāk tālu. Tikoties ar jebkādām grūtībām vai problēmām, varat mainīt kustības virzienu. Ja jūs vēlaties iegādāties dārgu lietu, bet jūs to nevarat kaut kādu iemeslu dēļ izdarīt, labāk nemēģināt vēlreiz.

LASI ARĪ: Horo***ps nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – stabilitāti negaidiet!

Skorpions

Apkārtējo cilvēku viedokli par Skorpionu personīgajiem finanšu jautājumiem nav vērts ņemt vērā. Vienīgais avots šiem cilvēkiem ir pašu pozitīvas domas. Ir pienācis laiks mainīt ideoloģiju, mainīt kursu, analizēt savas darbības. Astrologi saka, ka Skorpioniem vajadzēs nedaudz vairāk kritizēt sevi – tagad tas ir ļoti noderīgi.

Jaunu centienu un vaļasprieku meklējumiem būs ļoti pozitīva ietekme uz monetārajiem panākumiem. Ir pienācis laiks noteikt jaunus mērķus un sākt tiem sekot. Optimisms nebūs lieks, jo iedvesma pati par sevi neparādīsies. Iepirkšanos ir labāk atlikt uz nedēļas nogali, un darba dienās veiktu juridiskas lietas un iegūtu jaunas zināšanas.

Strēlnieks

Strēlniekam var pasliktināt  sliktākās rakstura iezīmes, neskatoties uz to, ka planētas un zvaigznes būs labā stāvoklī. Būs lietderīgi iesaistīties organizatoriskajā darbā un palīdzēt kolēģiem, tuviem cilvēkiem. Astrologi šonedēļ iesaka veltīt laiku, lai palielinātu uzticamību. Strēlniekam ir jānodrošina, lai viņu rīcība nebūtu pretrunā ar viņu vārdiem.

Tas ir pilnvaru laiks, ieņēmumu pieaugums. Jūs varat droši tērēt lielas summas remontam, dārgu iekārtu iegādei, braucieniem un ceļojumiem. Zvaigznes arī iesaka ieguldīt savā attīstībā.

Mežāzis

Astrologi iesaka Mežāzim padarīt mājas enerģiju pozitīvu, koncentrējoties uz tīrīšanu un atjaunot kārtību, atbrīvojoties no atkritumiem. Vieglākais veids, kā nopelnīt un tērēt naudu, būs jūsu pašu sienās. Ir vērts sēdēt tiešsaistes veikalu tīmekļa vietnēs, meklēt lieliskus piedāvājumus, atlaides. Tie, kas strādās mājās un attālināti, būs vislielākie.

Nav ieteicams piekrist ceļot no 8. līdz 14. aprīlim. Tāpat nemainiet darba vietas un darba apstākļus. Dārgākas iegādes ir arī labāk atlikt. Astrologi atzīmē iespējamo nenoteiktības pieaugumu, fiziskās enerģijas un izturības trūkumu.

LASI ARĪ: Mīlestības Horo***ps nedēļai no 8. līdz 14. aprīlim – būs iespēja atrisināt attiecību problēmas!

Ūdensvīrs

Jebkurā laikā panākumu noteikumi ir noderīgi, un pēc tam jums būs iespēja palielināt savu bagātību. Šonedēļ Ūdensvīram ir labāk censties panākt jaunus sasniegumus finanšu sektorā, nostiprināt pozīciju darbā un uzņēmējdarbībā. Skatīties uz priekšu, ir pārāk agri – labāk ir pievērsties pašreizējo problēmu risināšanai.

Šīs zīmes pārstāvjiem būs nepieciešama lielāka neatkarība, īsts skatījums uz lietām. Dažiem finanšu sfēras aspektiem Ūdensvīrs var mainīt savu prātu. Nedēļas sākumā labāk ir izvairīties no dārgiem pirkumiem un aizdevumu atmaksas. Arī esiet uzmanīgi ar aizdevumiem.

Zivis

Zivis aprīļa vidū nedaudz uzbudināsies. Arī tajās egoisms un spītība var pamosties. Tas būs atspoguļots monetārajā veiksmē negatīvākajā veidā. Labāk ir atlikt pirkumus un darījumus uz nākamo nedēļu. Pat gaismas negatīvs, kas iziet no ārpuses, var radīt agresijas uzliesmojumu Zivīs, kas ir tik nepieņemami šādā bīstamā laika periodā.

Veiksme naudā ir tiem, kuri būs fiziski aktīvi. Cilvēkiem no šīs zīmes ir nepieciešams vairāk staigāt, atslābināties un mazināt stresu ar fizisku slodzi, un tad emocijas neaizkavēs ienākumu pieaugumu. Astrologi iesaka šīs zīmes cilvēkiem pastāvīgi kustēties.

avots: dailyhoro

Leave a Comment