Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 20. līdz 26. novembrim: esiet uzmanīgi, jūsu nauda var būt apdraudēta!

Lauva

Zvaigžņu eksperti iesaka Lauvām neatslābt un koncentrēties, lai nepalaistu garām izdevīgus piedāvājumus. Pateicoties attapībai un paaugstinātai atbildībai, jūs varat tikt galā ar materiālajām grūtībām un dzīvē piesaistīt finansiālus panākumus. Tāpat nepalikt bez naudas palīdzēs laika pārbaudīti cilvēki. Viņu enerģija stiprinās Lauvas pašapziņu, kā arī ļaus atrast ceļus attīstībai biznesa vidē.

Jaunava

Šonedēļ Jaunavām nebūs grūti palielināt savus ienākumus, tomēr, lai to izdarītu, nāksies aizmirst par slinkumu un vilcināšanos. Mēneša beigās Visums būs ļoti dāsns ar dāvanām, taču tās tiks tikai pie tiem, kas būs drosmīgi un gatavi mesties kaujā. Atbildība, vērīgums un mērķtiecība ļaus Jaunavām laika posmā no 20. līdz 26. novembrim ātri uzlabot savu finansiālo stāvokli, kā arī atrisināt visas aktuālās problēmas.

Svari

Novembra beigās ir pienācis laiks veikt kopsavilkumu un pabeigt iepriekš plānotās aktivitātes. Šajā sakarā Svari var aizmirst par atpūtu, kas negatīvi ietekmēs gan produktivitāti, gan garastāvokli un līdz ar to arī ienākumus. Pareiza laika un enerģijas sadale palīdzēs viņiem saglabāt veiksmi un pozitīvu attieksmi. Ir svarīgi pareizi noteikt prioritātes.

Skorpions

Novembra beigas Skorpioniem ir diezgan labvēlīgs laiks. Šonedēļ viņi var izdomāt ko patiesi ģeniālu un interesantu savam biznesam vai tā veicināšanai. Jūs varat zaudēt savus finansiālos panākumus, ja iztērējat savus ietaupījumus nejauši. Zvaigžņu eksperti iesaka veikt lielus pirkumus, bet darīt to apzināti. Daudzi Skorpioni varēs uzsākt personīgu biznesu, ja pārstās šaubīties un spers pirmo soli pretī savam sapnim.

Strēlnieks

Strēlnieki šonedēļ varēs gūt panākumus, ja būs vērīgi un neļausies sliktām emocijām. Otrdiena nav veiksmīgākā diena augošā Mēness perigeja dēļ Zivīs, taču nedēļas nogale Strēlniekam būs uzvaru un finansiālu atziņu laiks. Naudas veiksme būs šo cilvēku pusē, un šajā laikā viņi spēs pārvarēt visas grūtības. Tagad vari meklēt jaunu darbu, jaunus ienākumu avotus.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Zirga gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Gaiļa gadā

Mežāzis

Novembra beigās Mežāžiem veiksme uzsmaidīs, ja viņi atteiksies pieņemt pārsteidzīgus lēmumus, bet nesēdēs dīkā. Zvaigznes un planētas būs slikti palīgi, bet paši Dvīņi var gūt panākumus savā darbā, ja pieturēsies pie skaidra rīcības plāna. Atbildība un iniciatīva ļaus jums atrast attīstības ceļus un ienest jūsu dzīvē finansiālu labklājību.

Ūdensvīrs

Materiālās bagātības piesaistei vislabvēlīgākās dienas būs piektdiena un sestdiena. Tas nenozīmē, ka nedēļas sākumā tava veiksme pazudīs. Gluži pretēji, visa nedēļa būs ideāla darbam un sevis pilnveidošanai. Finansiālā veiksme ir Vērša pusē, un tikai alkatība var tos novērst. Likvidējot šo rakstura īpašību, šīs Zīmes pārstāvji varēs gūt panākumus biznesa sfērā, kā arī palielināt savus ienākumus.

Zivis

No 20. līdz 26. datumam zvaigžņu eksperti iesaka Zivīm būt piesardzīgām un nesteigties, lai iegūtu iedomātu labumu. Šonedēļ dzīšanās pēc vieglas naudas var pārvērsties par vilšanos, īpaši, ja rīkojaties tikai pēc iegribas, nevis pēc plāna. Laba diena būs sestdiena. Šis ir lielisks laiks biznesa kontaktu dibināšanai, pārrunām un darījumu slēgšanai.

Šī nedēļa ir lielisks laiks tiem, kuri nebaidās no grūtībām ceļā uz savu mērķi. Nedēļa būs veiksmīga, jo zvaigznes un planētas ir ļoti draudzīgas. Grūtos brīžos pārbaudīti amuleti un talismani, kā arī tuvi cilvēki palīdzēs saglabāt optimismu un veiksmi .

Leave a Comment