Pāvela Globas prognoze nedēļai no 2023. gada 20. līdz 26.novembrim: daudzus sagaida spēcīgi satricinājumi!

Rudens pamazām nāk pie sava loģiskā noslēguma, kas dažiem jau kļuvis, bet citiem vēl var kļūt par pozitīvu laiku. Tā vai citādi, mums visiem būs vajadzīgs Pāvela Globas padoms.

Vērts atzīmēt, ka šonedēļ Merkurs un Venēra joprojām ir gana spēcīgi un pozitīvi, bet piektdien tiem pievienosies arī Marss, kas pāries Strēlnieka Uguns zīmē. Tam būs galvenā loma nedēļas beigās un rudenī kopumā, kā arī ziemas sākumā.

Auns

Iespējams, Aunam šī nedēļa būtu pilnībā jāvelta darbam, taču nav vajadzības rīkoties vienam. Fakts ir tāds, ka diplomātiska attieksme palīdzēs piesaistīt naudu, kas ietver darbu komandā vai, pareizāk sakot, spēju strādāt gan komandā, gan patstāvīgi. Fiziskās aktivitātes nāks par labu. Mīlestības sfērā sāksies silts un mājīgs romantikas periods. Nav jābaidās satikt jaunus cilvēkus.

Vērsis

Šīs nedēļas galvenā priekšrocība Vēršiem ir tā, ka viņi varēs būtiski uzlabot savu karmu. Tagad jums vienkārši jāatpūšas un jābauda dzīve un viss, kas notiek jums apkārt. Jūs varat droši sākt jaunus projektus. Ir noderīgi ieklausīties savā intuīcijā. Mīlestībā ir vērts būt aktīvākam, bet, ja vēlaties, varat nedaudz atpūsties, darot lietas pa māju.

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Zirga gadā

Lasi arī: Kā kļūt bagātākiem un veiksmīgākiem cilvēkiem, kas dzimuši Gaiļa gadā

Dvīņi

Šobrīd ir vislabvēlīgākais periods, lai iegrimtu tīri personīgās problēmās. Šis ir labs laiks garīgiem meklējumiem, darbam ar sevi un vietējās vides maiņai. Īpaši labas būs pēdējās trīs nedēļas dienas. Šajā nedēļas nogalē jums būs jāatpūšas. Šo laiku nav vērts tērēt. Neviens un nekas nepalīdzēs Dvīņiem tikt galā ar galvenajiem uzdevumiem, izņemot viņus pašus.

Vēzis

Tikai smagi strādājot, Vēži spēs sasniegt vislabākos rezultātus biznesā un darbā. Neaizraujieties ar piedzīvojumiem. Tagad jums jākoncentrējas uz vissvarīgāko. Pāvels Globa iesaka būt vērīgiem pret detaļām un nešaubīties par savām spējām. Jebkurā nesaprotamā situācijā jums nevajadzētu zaudēt objektivitāti. Pat pozitīvākajās nedēļas dienās ir svarīgi saglabāt disciplinētu un diplomātisku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment