Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 28. augusta līdz 3. septembrim: gūt panākumus būs grūtāk, bet ne neiespējami!

Lauva

Šonedēļ Lauvas varēs atbrīvoties no visa, kas traucē gūt panākumus finanšu sektorā, taču tam vajag būt kritiskākam pret sevi, kas Lauvām nemaz nav tik viegli. Piemērots laiks iekšējai apskatei, sevis pilnveidošanai, motivācijas meklējumiem. Runājot par nedēļas plāniem, labāk savas kārtis citiem neatklāt, jo starp tiem var būt kāds apslēpts ļaundaris.

Jaunava

Iepirkšanās ir Jaunavām labvēlīga, tāpēc brīvdienās vari doties iepirkties, plātīties ar sev un mājai svarīgām lietām. Šīs zīmes pārstāvji var kļūt par ideoloģiskiem iedvesmotājiem citiem, taču neaizmirstiet par savām interesēm. Nedēļas beigās Zvaigžņu ekspertu iesaka daļu laika un naudas veltīt izklaidei, gūstot pozitīvas emocijas.

Svari

Jau pirmajās nedēļas dienās Svariem var uzbrūk slinkums un apātija, kas būtiski samazinās produktivitāti. Tuvi cilvēki un jaunas motivācijas meklējumi palīdzēs cīnīties ar šo postu. Zvaigznes un planētas šobrīd nav labākajā stāvoklī, tāpēc dažās situācijās labāk izmantot kolēģu un tuvinieku padomus. Pagaidām arī nav vērts tērēt naudu bezjēdzīgiem pirkumiem, taču arī nevajag sevi ielikt stingros rāmjos.

Skorpions

Skorpionus Zvaigžņu ekspertu bieži uzskata par vienu no spēcīgākajiem zvaigžņu gariem. Ja šie cilvēki kaut ko vēlas, tad viņus nevar tik vienkārši apturēt. Eksperti ieteiktu šonedēļ rīkoties tieši pēc šīs shēmas – ja kaut kas nesanāk, tad jāmēģina vēlreiz. Varbūt dažās situācijās būs noderīgi izrādīt viltību, pielietot harizmu un līdera īpašības.

Strēlnieks

Strēlniekiem jau pašā nedēļas sākumā var rasties jaunas idejas, kā un kur var nopelnīt vairāk. Mēģinot atrast jaunu ienākumu avotu, labāk apiet citu ieteikumus. Vēlams izrādīt neatkarību un maksimālu atbildību. Viens no finansiālās veiksmes nosacījumiem būs labs garastāvoklis, ar ko jādalās ar kolēģiem un partneriem.

Lasi arī: Visiem piemēroti naudas piesaistīšanas veidi

Lasi arī: Tava iedzimtā dāvana atbilstoši tavai zvaigžņu zīmei

Mežāzis

Mežāžiem finansiālā veiksme no 28. augusta līdz 3. septembrim būs tieši atkarīga no optimisma. Tērzēšana ar draugiem palīdzēs uzmundrināt un uzlādēt veiksmi. Nedēļas beigas ir visnotaļ piemērotas iepirkšanās un svarīgu darījumu veikšanai, un ar papīriem labāk nodarboties šī septiņu dienu perioda sākumā. Labāk ir ievērot noteikumus un nepieņemt pārsteidzīgus lēmumus. Zvaigžņu ekspertu arī iesaka mierīgi uztvert kritiku.

Ūdensvīrs

Cilvēkiem, kas dzimuši zem šīs Gaisa zīmes, mazāk jāizrāda negatīvas emocijas pret kolēģiem un partneriem. Ūdensvīri bieži ir agresīvi, taču šajās septiņās dienās visas savas problēmas labāk risināt klusi un bez nerviem, nekļūstot personiskiem, konkurētspējīgiem un pārlieku impulsīviem. Sirdsmiers tagad ir pāri visam, jo ​​šādā stāvoklī kļūdīties ir grūtāk.

Zivis

Zivīm finansiālie panākumi būs tieši atkarīgi no mijiedarbības ar īstajiem cilvēkiem: iedvesmojošiem, laipniem, atbildīgiem. Arī šajās septiņās dienās Zvaigžņu ekspertu iesaka vairāk laika veltīt sevis attīstībai, jaunu prasmju apgūšanai un mācībām. Nav vērts riskēt, jo pat neliela nolaidība var maksāt daudz naudas. Tāpat ir ļoti nevēlami aizdot un aizņemties naudu.

Marss liks mums zaudēt pārliecību par sevi. Ja jūtat, ka jums trūkst šīs ticības, izmantojiet veiksmes un bagātības apliecinājumus. Pastāvīgi lietojot, tie nepieļaus negatīvu domu parādīšanos. Nauda mīl optimismu un veselīgu pašcieņu.

Leave a Comment