Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 30. oktobra līdz 5. novembrim: Vērsim būs jāpieliek pūles, Strēlnieku sagaida reputācijas problēmas!

Lauva

Venēra joprojām ir vāja, tāpat kā Merkurs, tāpēc Lauvas var saņemt daudz neskaidru un neskaidru piedāvājumu biznesa un darba jomā. Lai nerastos pārpratumi ar kolēģiem un partneriem, svarīgi saņemto informāciju precizēt. Tāpat nedēļa asociēsies ar zināmu nogurumu – fizisku un garīgu. Zvaigžņu eksperti iesaka vairāk laika un naudas veltīt kvalitatīvai atpūtai.

Jaunava

Merkurs Skorpionā joprojām padara Jaunavas domas neskaidras un virspusējas. Biznesa ideju īstenošana būs sarežģīta. Grūtības var rasties ceļojumu un darījumu braucienos, finanšu darījumu laikā. Jaunavām nevajadzētu uzņemties liekus pienākumus. Zvaigžņu eksperti iesaka nomaksāt parādus un tērēt naudu, lai šajā nedēļas nogalē izveidotu sev nelielu brīvdienu.

Svari

Šonedēļ pastāv risks, ka Svaru darbs piesaistīs lieku uzmanību no malas. Lai izvairītos no nevajadzīgām nepatikšanām, jums būs jāuzvedas pēc iespējas atturīgāk: nestrīdieties, kā arī laipni atbildiet uz kritiku. Zvaigžņu eksperti arī iesaka nekavēties un darba čatos laicīgi atbildēt uz lietišķajām vēstulēm un ziņām. Nedēļa sniegs Svariem jaunas iespējas. Galvenais ir virzīt savus spēkus savu plānu īstenošanai.

Skorpions

Zvaigžņu eksperti iesaka Skorpioniem nepamest novārtā savus oficiālos pienākumus un nepārsniegt savas pilnvaras. Viņiem vajadzētu piesargāties no finansiāliem piedzīvojumiem, jo ​​tie viņiem var maksāt daudz naudas un biznesa reputācijas. Merkurs mudina šos cilvēkus rīkoties ne tikai savās interesēs, bet arī rūpēties par citiem cilvēkiem. Tas nebūs viegli, taču tas labvēlīgi ietekmēs finanšu sektoru nākotnē.

Strēlnieks

Mainīgs noskaņojums un vēlme ātri pabeigt laikietilpīgos darbus sagādās Strēlniekam finansiālas un reputācijas problēmas. Zvaigžņu eksperti iesaka iemācīties būt pacietīgam. Regulāru atpūtu varat mainīt ar meditāciju un citām garīgām praksēm un strādāt pie sevis. Iespējas kardināli mainīt situāciju darbā un finansēs radīsies pašas no sevis. Pacietība ir tas, kas Strēlniekam tagad vajadzīgs kā gaiss.

Lasi arī: Naudas Mēness kalendārs 2023. gada novembrim

Lasi arī: Pārsteidzošas Sarovas Paraskevas prognozes, drīz viss mainīsies

Mežāzis

Pēc zvaigžņu ekspertu prognozēm, Mežāžiem oktobra un novembra krustojumā vēlams rīkoties maksimāli uzmanīgi un apzināti: tādā gadījumā viņi spēs izvairīties no liktenīgām kļūdām finanšu sektorā, kā arī labot iepriekš pieļautās. kļūdas darbā un biznesā. Šobrīd ir piemērots laiks dokumentu labošanai un nākotnes projektu plānošanai.

Ūdensvīrs

Darbs liks Ūdensvīram justies kā pakļautam spiedienam. Zvaigžņu eksperti iesaka, ja rodas šādas sajūtas, iepriekš atlikt visu iespējamo uz vēlāku laiku un izņemt no grafika visu, kas ierobežo personīgo un profesionālo attīstību. Tas varētu būt ieradums kavēties, vieglprātība, izmisums. Ir pienācis laiks pārvarēt sliktos ieradumus un kļūt par labāku cilvēku.

Zivis

Viss, kas Zivīm nepieciešams, ir vienkārši adekvāti novērtēt pašreizējo situāciju. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Zivīm nevajadzētu atteikties no tuvinieku palīdzības: finansiālas un jebkuras citas. Var noderēt gudru cilvēku padomi. Tas, ko noteikti nevajadzētu darīt, ir aizdot naudu un aizņemties to pats. Līdzekļus atgūt vai atdot būs ļoti grūti. Tas var sagraut monetāro stabilitāti.

Neatkarīgi no tā, kurai Zvaigžņu zīmei jūs piederat, šonedēļ ar naudas amuletu palīdzību varat piesaistīt naudu vai saglabāt iepriekš sasniegtos panākumus . Vēlam veiksmi biznesā un darbā. Drīz mūs visus sagaida balta svītra, un atbildīgākajiem tā var sākties tagad.

Leave a Comment