Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: neprognozējams laiks, kas pavērs iespējas uz finansiāliem panākumiem!

Lauva

Lauvām jāatceras par iespējamām briesmām no Veneras, jo no 9. datuma tas vājināsies. Pēc šī brīža labāk vienmēr ir izveidot skaidru rīcības plānu, lai izvairītos no problēmām un taupītu enerģiju. Tāpat oktobrī nav vēlams tērēt daudz naudas. Noderēs ieguldīt sava tēla mainīšanā: frizūrā, garderobē. Zvaigžņu eksperti iesaka nezaudēt drosmi un atcerēties, ka veiksme ir atkarīga no jūsu iekšējā stāvokļa.

Jaunava

Jaunavām oktobrī nevajadzētu aizdot un aizņemties naudu. Labāk koncentrējies uz aktuālu problēmu risināšanu un lieki neriskēt. Veiksmīgs un produktīvs darbs un motivācija palīdzēs šiem cilvēkiem kļūt finansiāli veiksmīgākiem un laimīgākiem. Planētas šobrīd nav īpaši pozitīvas attiecībā pret Jaunavām, tāpēc zvaigžņu eksperti uzskata, ka labāk neuzņemties lietas, par kurām viņi nav 100% pārliecināti.

Svari

Oktobris ir piemērots mēnesis atpūtai un relaksācijai, tāpēc Svari var paņemt nelielu atvaļinājumu. Veiksmīgākais finanšu aktivitātes periods būs mēneša pats sākums – līdz 8. datumam ieskaitot. Šajās dienās darbā vairāk veiksies tiem, kas nodarbojas ar radošiem uzdevumiem. Zvaigžņu eksperti arī atzīmē, ka oktobrī Svaru atmiņa var sabojāties. Pagaidām treniņus labāk atlikt.

Skorpions

Pozitīvās domāšanas spēks palīdzēs Skorpioniem iegūt to, ko viņi vēlas, kas sniegs viņiem lielāku pārliecību, kam ir liela nozīme, rīkojoties ar naudu. Kā norāda zvaigžņu eksperti, otrais rudens mēnesis ir labvēlīgs pirkumiem mājoklim un ģimenei. Personiskās vajadzības joprojām ir sekundāras. Šādos periodos nauda mīl kārtību un regularitāti. Tas pats attiecas uz finanšu lietām kopumā.

Strēlnieks

Zvaigžņu eksperti iesaka Strēlniekam vēl nesasteigt lietas un neielaisties konfliktos. Šis periods ir piemērots smagam darbam un radošumam. Mums ir jāstrādā tagad, bet pagaidām negaidiet ātrus rezultātus. Strēlnieki spēs ātri iesaistīties darbos un izvirzīt savus galvenos mērķus šim periodam. Oktobrī labāk nenovērsties no aktuālām lietām. Labs garastāvoklis palīdzēs tikt galā ar jebkuru uzdevumu.

Lasi arī: Spēka dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās ieplānojkiet visa veida darījumus, loti veiksmīgas dienas!

Lasi arī: 7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

Mežāzis

Mērena iepirkšanās palīdzēs Mežāžiem pacelt garastāvokli jebkurā oktobra dienā. Mēneša sākumā labāk iesaistīties darbos, pilnībā iegrimt savās lietās un rūpēs. Sākot ar 9. datumu, Mežāžiem būs lielāka rīcības brīvība. Mēneša otrajā pusē svarīgi palikt ēnā un gaidīt īsto brīdi aktīvai darbībai. Pašhipnozes spēks un komunikācija ar interesantiem cilvēkiem palīdzēs Mežāžiem sagatavoties panākumiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem šis ir ideāls laiks, lai meklētu motivāciju un entuziasmu. Saziņa ar jauniem cilvēkiem viņiem palīdzēs. Šis nav veiksmīgākais periods lieliem pirkumiem vai lielu finanšu darījumu noslēgšanai. Planētas un zvaigznes būs ļoti aktīvas un ne vienmēr radošas. Tas nozīmē, ka tagad labāk neaizņemties naudu un netērēt daudz naudas, bet atlikt pirkumus uz novembri.

Zivis

Šīs Ūdens zīmes pārstāvjiem nevajadzētu tērēt pārāk daudz pūļu un laika lietām, kas viņiem nav tik svarīgas. Jums pareizi jānosaka prioritātes un jāpieturas pie plāna. Enerģijas izsīkums būs ļoti bīstams, tāpēc ar to jācīnās ar jebkādiem līdzekļiem: vairāk kustēties, laicīgi atpūsties, nepārslogot sevi ar darbiem un nevajadzīgām lietām.

Jā, planētas nav sakārtotas, taču mēģiniet tomēr sagatavoties produktīvam oktobrim, lai palielinātu savus ienākumus un kļūtu veiksmīgāki. Afirmācijas panākumiem, veiksmi un labklājību šajā ziņā nekad nebūs lieki.

Leave a Comment