Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada septembrim: būs grūtāk saskatīt daudzsološas iespējas

Lauva

Zvaigžņu eksperti brīdina Lauvas par liekulīgiem padomdevējiem, enerģijas slazdiem un skaudīgiem cilvēkiem. Septembrī daudzi ieviesīs intrigas pret Lauvām, taču, par laimi, Venēra viņu plānus izjauks. Tomēr nav vērts saasināt situāciju ar pārmērīgu uzticēšanos un naivumu. Labāk neuztvert cilvēku vārdus, it īpaši, ja runa ir par naudu. Arī izlēmība būs pluss, bet tikai tad, ja tā būs jēgpilna un pamatota.

Jaunava

Jaunavas 2023. gada rudeni var sākt ar ambicioziem plāniem. Retro Merkurs nedaudz vājinās viņu pašapziņu un mērķtiecību. Nav nepieciešams apslāpēt savu apetīti un atteikties no panākumiem: šis laiks ir ārkārtīgi labvēlīgs karjeras kāpumiem un mēģinājumiem kādam pierādīt savu spēku un vērtību. Lielas investīcijas nebūs īpaši veiksmīgas, tāpēc labāk koncentrēties uz svarīgiem un maziem pirkumiem.

Svari

Svari var ieturēt pauzi biznesā, analizēt savus sasniegumus un iespējas, pārdomāt nākotnes plānus un pievērst uzmanību mīļajiem, kuri par to būs ļoti pateicīgi. Nakts gaismekļi signalizē, ka ir pienācis laiks padziļinātai apmācībai, dzīvesveida vai amata maiņai un jauna darba meklējumiem. Lai kā arī būtu, nav jāsteidzas. Septembrī jums ir jāizsver visi plusi un mīnusi.

Skorpions

Skorpiona zvaigznēm ieteicams atstāt bailes un bažas. Ja kaut kas jau sen bija jādara, tad ir pienācis laiks sākt. Šiem cilvēkiem būs laimīga iespēja mainīt savu dzīvi. Galvenais ir netērēt laiku sīkumiem. Uzmanība detaļām un neliela apņēmība darīs savu, ļaujot Skorpioniem beidzot atbrīvoties no neizpildīto uzdevumu nastas un iegūt stabilitāti naudas lietā.

Strēlnieks

Darbā un finanšu lietās Strēlniekiem būs nepieciešama viņu iekšējā nojauta. Zvaigžņu eksperti iesaka ieklausīties sevī pat ne īpaši svarīgos niecienos. Retro-Merkura paspārnē daudzas svarīgas lietas var neizdoties. Tas var jūs pārsteigt ar sekām. Lai būtu pilnībā gatavs, varat meklēt palīdzību pie tuviem cilvēkiem un labākajiem draugiem.

Lasi arī: Karmiskās attiecības: kā aprēķināt pēc dzimšanas datuma

Lasi arī: Ātra un precīza zīlēšana: paņēmieni, kas pastāstīs par tavu tuvāko un tālāko nākotni

Mežāzis

Rudens sākumā veiksme finanšu lietās lielā mērā būs atkarīga no Veneras un Urāna. Tas liek domāt, ka Mežāžus gaida atklāta vai slepena cīņa, kursa maiņa, jaunas uzvaras, bet arī sakāves. Ir svarīgi nepadoties negatīvām emocijām, ticēt saviem panākumiem, netērēt naudu nevajadzīgām lietām un sliktiem ieradumiem. Eksperti arī iesaka atšķirt laiku darbam un mājām. Tagad ir ļoti svarīgi nodalīt šīs jomas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem labāk neaizņemties uz nenoteiktu laiku lielas naudas summas un ne no viena neaizņemties pārāk daudz. Labāk operēt ar pieticīgām summām, lai neiekristu finanšu bedrē. Pats galvenais, lai iedomība un pašlabums Ūdensvīru nenoved pie konfliktiem un konkurences. Noteikti nevajadzētu sākt rudeni ar izmisīgu cīņu un negatīvismu.

Zivis

Septembrī planētas uzņemsies Zivju panākumus un labklājību. Ar spēcīgu Veneru jūs ne no kā nevarat baidīties: tās spēcīgā enerģija būs labs palīgs, lai sasniegtu to, ko vēlaties. Zvaigžņu eksperti iesaka izvirzīt drosmīgus mērķus, koncentrējoties uz profesionālo izaugsmi un finansiālajiem panākumiem. Zivīm svarīgi noticēt sev – tad veiksmi, naudu un labas pārmaiņas piesaistīs domu spēks.

Atcerieties, ka jūs vienmēr varat piesaistīt naudu un panākumus ar domu spēku. Laiks pabeigt lietas, kas vilkušās kopš vasaras, un izvirzīt sev jaunus mērķus. Piesardzība daudziem zvaigžņu apļa pārstāvjiem palīdzēs ātrāk piesaistīt naudu un panākumus, jo planētas šobrīd uz to mudina visvairāk.

Leave a Comment