Kā aprēķināt savus laimīgos skaitļus numeroloģijā

Katram no mums ir veiksmes skaitlis, kas nes veiksmi. Numeroloģija palīdzēs piesaistīt Fortūnas atbalstu svarīgos jautājumos, kā arī jebkuros notikumos, kas saistīti ar nejaušību: loterijā, finanšu un biznesa lietās. Zinot savu skaitlisko patronu, jūs varat kļūt par apstākļu saimnieku un gūt panākumus visā.

Cilvēka laimīgais skaitlis ir skaitlis, zem kura spēka viņš ir dzimis. Tāpēc tas tiek aprēķināts ļoti vienkārši – jums ir jāsaskaita visi skaitļi savā dzimšanas datumā, līdz iegūstat viencipara skaitli. Piemēram, jūs esat dzimis 1979.07.10. Saskaitot skaitļus: 7+1+0+1+9+7+9 = 7 . Šajā gadījumā laimīgais skaitlis ir septiņi.

Kad veiksmes skaitlis ir atrasts, jums vajadzētu izlasīt tā interpretāciju un uzzināt, kā tas var jums palīdzēt dzīvē .

Kā izmantot savu laimīgo numuru ikdienas dzīvē

Viens nes veiksmi profesionālajā jomā. Viņa patronizē vadību, tāpēc, sekojot šim skaitlim, jūs varat pacelties līdz vadošajām pozīcijām. Nereti nozīmīgus notikumus laikus uz tiem datumiem, kuros ir vienība –  panākumi karjerā ir garantēti .

Lasi arī: Akupunktūra: kā zaudēt svaru ar vienu pirksta pieskārienu

Lasi arī: Vēlmju numeroloģija: datumi un skaitļi, kad vēlmes piepildās

Divi palīdz nodibināt siltas attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem. Ja tas ir jūsu laimīgais skaitlis, tad tā ietekme palīdzēs jums atrast kopīgu valodu ar jebkuru cilvēku – pat vispretenciozāko. Īstais datums un laiks nopietnai sarunai nodrošinās savstarpēju sapratni un vienošanos.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment