Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 11. līdz 17. septembrim: esiet gatvai rīkoties un ķert iespējas!

Lauva

Negatīvās emocijas var negatīvi ietekmēt Lauvas finansiālo stāvokli – līdz pat enerģētiskās nabadzības programmas uzsākšanai. Šiem cilvēkiem ir jāpārskata attiecības ar cilvēkiem un attieksme pret naudu, īpaši, ja viņi nekavējas savās kabatās. Liela uzmanība jāpievērš izdevumu pozīcijām. Kaut kas nekur nenonāk, iespējams, pilnīgi veltīgi, un tas ievelk Lauvu finanšu bedrē.

Jaunava

Eksperti iesaka šīs Zīmes pārstāvjiem laikus atpūsties. Daudzas Jaunavas vienkārši aizmirsīs par atpūtu, pieprasot no sevis neiespējamo, cenšoties realizēt savas ambīcijas un gūt finansiālus panākumus. Naudas jomu nevajadzētu izvirzīt par prioritāti, upurējot labklājību. Jāatceras ne tikai par biznesu, bet arī par savām vajadzībām, patīkamiem sīkumiem un vienkāršiem priekiem.

Svari

Svariem ieteicams izvairīties no dīkstāves biznesā. Īpaši pēc 15. septembra, kad mainīsies naudas, komunikācijas un darba patrona Merkura enerģija. Šajā periodā ūdens netecēs zem guļoša akmens, un Svariem būs jāpieliek lielas pūles, lai gūtu panākumus. Par laimi, Visums parasti nāk uz priekšu, un Svaru ticība sev un saviem spēkiem palīdzēs viņiem droši izkļūt no situācijas un pat nostiprināt budžetu.

Skorpions

Skorpionus finanšu un biznesa jomā var maldināt nejaušas emocijas. Šī iemesla dēļ viņiem tagad labāk ir vadīties nevis pēc sirds, bet pēc loģikas, īpaši gadījumos, kad uz spēles ir liktas lielas summas, svarīgi darījumi vai ilgtermiņa līgumi. Varat arī derēt uz pašrealizāciju. Skorpiona talanti var piesaistīt finanšu pieplūdumu, taču tāpēc jums nav jābaidās rīkoties un pieņemt kritiku.

Strēlnieks

Atvadīšanās no parādiem ir Strēlnieka galvenais uzdevums. Labāk nedot sev skaļus solījumus, izvirzīt sev izpildāmus un atrisināmus uzdevumus un neapstāties pie tā, lēnām, bet pārliecinoši virzoties uz priekšu. Daudzu Strēlnieku mērķi no 11. līdz 17. septembrim sāks īstenoties, ja vien, protams, šie cilvēki nesāks atkāpties. Tagad jums nevajadzētu būt slinkam un ļauties kārdinājumiem.

Lasi arī: Kā aprēķināt savus laimīgos skaitļus numeroloģijā

Lasi arī: Talantu skaitlis pēc dzimšanas datuma: izvēlieties dāvanu pēc numeroloģijas

Mežāzis

Mežāžiem vēlams iepriekš sagatavoties tēriņiem. Ja brīdis ir palaists garām, nepadodies: šajā gadījumā arī finanšu darījumi var būt veiksmīgi, taču labāk nerīkoties spontāni. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvji var abonēt savus iecienītākos zīmolus sociālajos tīklos, sekot akcijām, atlaidēm un izpārdošanām, kā arī pārbaudīt atsauksmes internetā.

Ūdensvīrs

Lai nedēļa būtu veiksmīga finanšu atslēgās, zvaigžņu eksperti iesaka Ūdensvīram tikt galā ar lielāko daļu “rudens” problēmu. Iespējams, Ūdensvīriem ir neatrisināti jautājumi, kas stiepjas no pagātnes un var likt par sevi manīt. Ja iespējams, labāk ir atmaksāt kredītus un atmaksāt parādus, ja tādi ir. Dzīvošana atbilstoši saviem līdzekļiem palīdzēs padarīt šo periodu produktīvāku.

Zivis

Zivīm ir svarīgi savus ienākumus un izdevumus plānot pēc iespējas tuvāk mēneša sākumam. Ir vērts nekavējoties noskaņoties uz to, ka viss nenotiks pēc plāna simtprocentīgi, un tas ir normāls dzīves gājums. Jebkurā gadījumā tagad mums ir nepieciešama darbību, pirkumu un finanšu ieņēmumu shēma, pēc kuras var vadīties. Nedēļas sākums var novest pie neproduktīviem tēriņiem.

Lai veiksme jūs vienmēr pavadītu, atcerieties svarīgos noteikumus pozitīva piesaistei: jums vajadzētu ticēt tikai labākajam. Mēģiniet pieņemt veiksmīgu cilvēku ieradumus, iemācieties jaunas lietas un saglabājiet labu formu. Mēs vēlam jums finansiālus panākumus.

Leave a Comment