Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – radīsies motivācija uzlabot finanses

Lauva

Nostiprinātā Merkura ietekme Lauvām dos pozitīvu attieksmi un daudz finansiālas veiksmes. Jūs varat meklēt veidus, kā nopelnīt papildu naudu. Kas attiecas uz tēriņiem, tad no 12. līdz 18. var droši iegādāties jaunas lietas sev, tērēt naudu jaunām emocijām, dāvanām mīļajiem. Iekšējā brīvība un laime ir būtiskas finansiālajiem panākumiem . Cilvēki to jutīs. Planētu enerģija Lauvās modinās pašapziņu, kas nozīmē, ka viņiem būs iespēja pakāpties pa karjeras kāpnēm. Jums jāpierāda sevi un jāparāda visiem savu nodomu nopietnība. Labāk ir pabeigt visus svarīgos darbus līdz nedēļas beigām retro Saturna dēļ.

Jaunava

Brīvdienās vēlams aizmirst par darbiem un atpūsties, jo Saturna retrogrāds uzliks zināmus ierobežojumus darba plūsmai. Jaunavas mīl un prot saprātīgi tērēt naudu, un tagad viņām tas izdosies ar vēl lielāku vieglumu. Tas ir saistīts ar Merkura nostiprināto pozīciju Dvīņos. Planētas palīdzēs sasniegt sirdsmieru, kas nozīmē, ka Jaunavas kļūs daudzkārt produktīvākas. Jūs varat veikt jebkāda veida iepirkšanos. Pats labākais ir tas, ka Jaunavām nevajadzēs riskēt, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli.

Svari

Pirmais un svarīgākais zvaigžņu eksperti ieteikums Svariem šonedēļ – nepaļauties uz intuīciju izšķirošākajā brīdī, jo tas draud ar lieliem finansiāliem zaudējumiem. Labāk ieklausies saprāta balsī. Lai palielinātu naudas plūsmu, eksperti iesaka Svariem pievērst uzmanību  bagātu cilvēku ikdienas paradumiem, par kuriem mēs runājām iepriekš. Šis ir labākais laiks, lai kļūtu labāks. Svariem būs smagi jāstrādā, lai gūtu finansiālus panākumus. Venēra jums to palīdzēs. Šonedēļ būs iespēja pielikt punktu iesāktajam biznesam un sākt īstenot ko jaunu.

Skorpions

Skorpionu pūles un smagais darbs atmaksāsies pilnībā. Mēģinājums kādam palīdzēt bez maksas izrādīsies viņam noderīgs un labs naudas atalgojums. Lielākā bagātība nav nauda, ​​bet atzinība un citu cilvēku laipnība. Ir svarīgi atcerēties, ka nauda mīl rūpīgu apiešanos. Lai nākotnē jūsu ienākumi būtu daudz lielāki, jums jāievēro vienkāršie fen šui bagātības noteikumi, kā arī jācenšas atrast jaunus hobijus. Šonedēļ Skorpioniem būs iespēja palielināt savus ienākumus. Planētas palīdzēs rast radošu pieeju jebkuru problēmu risināšanai, ne tikai naudas problēmām.

Strēlnieks

Strēlnieki ir pieraduši būt pirmie visur un it īpaši, ja runa ir par darbu un finansēm. Šonedēļ viņi varēs izpausties ar lielāku vieglumu. Patrons Merkurs būs ļoti spēcīgs, kas nozīmē, ka gaidāmas labvēlīgas pārmaiņas. Nepadodies un atpūties, jo pūles un atdeve savam darbam tiks pamanīta. Brīvdienās vēlams izvairīties no dārgiem pirkumiem, jo ​​Saturna retrogrāds var izraisīt emocionālu iepirkšanos. Nakts gaismekļi palīdzēs Strēlniekiem atbrīvoties no  apziņas vīrusiem, kas nozīmē, ka viņi varēs stiprināt savu enerģiju.

Lais arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Mežāzis

Nakts gaismekļi palīdzēs Mežāžiem atvērt naudas kanālu. Jūs varat paātrināt šo procesu ar īpašu mantru un panākumu rituālu palīdzību. Mežāžiem nedēļa no plkst.12 līdz 18 nesīs daudzas jaunas iespējas saistībā ar finanšu sektoru. Saturna negatīvā ietekme nedēļas nogalē var radīt lielus finansiālus zaudējumus, tāpēc iepirkšanos un iepirkšanos internetā labāk ieplānot darba dienām. Šis ir labākais laiks noguldījumiem un finanšu darījumiem. Spēcīgā Veneras pozīcija labvēlīgi ietekmēs darba lietas. Merkurs palīdzēs atrisināt konfliktus ar kolēģiem un priekšniekiem.

Ūdensvīrs

Nakts gaismekļi palīdzēs Ūdensvīram atbrīvoties no  domām, kas noved pie nepatikšanām, tostarp finansiālām. Nedēļa var sākties ar naudas laimestiem. Ūdensvīri var pat nepamanīt, kā ierastais darbs šķitīs interesantāks. Šīs zīmes cilvēki var atpūsties un tērēt naudu saviem mīļajiem. Taču tas nenozīmē, ka jāiztērē visi ietaupījumi. Krāšana ir ceļš uz finansiāliem panākumiem pat tagad, aktīva un spēcīga Merkura laikā. Ūdensvīri varēs sasniegt jaunas virsotnes darbā un biznesā, kā arī gūt finansiālus panākumus.

Zivis

Finanšu sektorā var notikt nopietnas pārmaiņas, un ar lielu varbūtību tās būs pozitīvas. Zivis spēs pārvarēt grūtības, likvidējot šķēršļus no ceļa finanšu sfērā un jebkurā citā. Piemērots laiks iepirkties, lai tērētu naudu mīlas lietās. Zivju plāniem nedēļas nogalē var traucēt vien retro-Saturns. Tas nozīmē, ka noteikti nav vērts strādāt nepilnu slodzi 17. un 18. datumā. Venēras pastiprinātā enerģija piepildīs Zivis ar spēku, un Merkurs palīdzēs veikt lielus finanšu darījumus.

Mēģiniet atbrīvoties no nabadzības avotiem savās mājās. Lai šajās septiņās dienās nenobloķētu Merkura pozitīvo enerģiju. Zvaigžņu eksperti novēl produktīvu darbu, veiksmīgu iepirkšanos un visu to labāko finanšu jomā kopumā.

COMMENTS

Leave a Comment