Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 24. līdz 30. jūlijam: dažiem noteikti jāuzmanās no krāpniekiem!

Lauva

Šonedēļ prognoze iesaka neaizņemties naudu no paziņām vai draugiem. Lauvai piektdien noderēs pareizi sakārtot finanses un atjaunināt savu garderobi. Veiksme pavadīs Uguns zīmi, jo šajā dienā tā kritīs uz labu izpārdošanu. Interesants fakts ir tas, ka tieši Lauvai i šī nedēļa būs vislabvēlīgākā karjeras izrāvienam. Veiksme būs viņu pusē, un darba devējs pamanīs tik cītīgus centienus. Peļņa pieaugs tāpēc, ka priekšnieks paaugstinās Lauvu pa karjeras kāpnēm vai lems par algas palielināšanu.

Jaunava

Nedēļas sākums būs mierīgs, tomēr uz beigām viss krietni mainīsies. Otrdien veiksme būs izstrādātāju pusē. Draugs atdos vecu parādu, no kura Jaunava varēs atbrīvoties savā veidā. Prognoze iesaka tērēt naudu kaut kam vērtīgam, nevis banālam sīkumam. Tuvāk piektdienai, darbā virmos kaislības. Klienti un līdz ar to arī peļņa izslīdēs no Jaunavas rokām. Tomēr veiksme būs līdz nākamās nedēļas vidum. Īstā veiksme nedēļas nogalē Jaunavai būs negaidīta dāvana no otrās pusītes.

Svari

Ja Gaisa stihijas pārstāvis rūpīgi izpētīs šīs nedēļas finanšu prognozi, viņš sapratīs, kur ir vērts krāt naudu, bet kur, gluži pretēji, ieguldīt finanses. Piektdien Svari ar labu atlaidi varēs iegādāties sadzīves tehniku, kas viņiem būs īsta veiksme. Ir vērts atturēties no vēlmes tērēt naudu kafejnīcām un citām iestādēm. Darbā jums būs smagi jāstrādā, lai izveidotu kontaktu ar jaunu klientu. Tomēr veiksme pavadīs Svarus, un darījuma noslēgumā būs iespējams gūt vēlamo peļņu.

Skorpions

Prognoze iesaka trešdien tērēt finanses dažādām ērtībām, kas var uzmundrināt Ūdens stihijas pārstāvi. Neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns apģērbs vai interjera detaļa jūsu mājoklim, naudas tērēšana dvēselei dažkārt ir ļoti noderīga. Veiksme būs Skorpionu pusē un palīdzēs viņiem pareizi ieguldīt naudu. Vēlamā peļņa paslīdēs gar pirkstiem šim zvaigznājam. Būtu pašapmāns domāt, ka projekts jau ir gatavs un ar to var viegli nopelnīt. Ceturtdien Skorpions atgūs savu veco klientu, ar ko viņam šonedēļ veiksies visvairāk.

Strēlnieks

Šai zvaigžņu zīmei vajadzētu atturēties no pārsteidzīgām darbībām. Jāapsver vēlme ieguldīt savas finanses jaunā projektā. Otrdien ir jēga iegādāties loterijas biļeti, jo gaidāma liela veiksme vēlamo laimestu veidā. Lai darbā viss izdotos labi, prognoze Strēlniekam iesaka: apsvērt jaunas iespējas peļņas gūšanai: neceri uz veiksmi, bet smagi strādā, lai saņemtu finansiālu atlīdzību no priekšniekiem, nekavējiet sanāksmes un pārdomājiet savu runu tajās.

Lasi arī: Kā pašam izveidot bagātības un labklājības mandalu: vienkārša instrukcija

Lasi arī: 5 izplatītas tīrīšanas kļūdas, kuru dēļ nauda pamet jūsu māju – pārstājiet tās darīt!

Mežāzis

Ja zemes zīme šonedēļ izlems iegādāties biļeti, viņš uzvarēs dubultā. Pirmkārt, viņu sagaida īsta veiksme patīkamas atlaides veidā, otrkārt, piepildās lolotais sapnis doties tur, kur viņš gribēja. Ceturtdien būs aktuāli tērēt naudu mājas dekoru priekšmetiem kā: aizkari, vāzes vai dīvānu pārvalki. Mežāža peļņa dubultosies, ja viņš piekritīs jaunam darbam. Iespējams, ka alga uzreiz nebūs liela, taču nākotnē ar naudu viņš būs apmierināts.Nedēļas nogalē prognoze iesaka naudu netērēt, bet labāk to atlicināt kādam svarīgākam pirkumam.

Ūdensvīrs

Gaisa zvaigžņu zīmei šonedēļ vajadzētu sevi pierādīt vadībai tikai no labākās puses. Darbā priekšnieks rūpīgi izvērtēs visas Ūdensvīra īpašības. Vēlamās peļņas iegūšana algas palielinājuma veidā iznāks tikai tad, ja šī zīme spēs tikt galā ar jaunu projektu. Nedēļas nogalē Ūdensvīri iemīļotajā vietā varēs sanākt kopā ar mīļoto cilvēku. Veiksmi pavadīs arī tas, ka vecāki aizvedīs bērnu pie sevis ar nakšņošanu uz dienu. Vislabāk ir tērēt finanses pārtikas precēm un taupīt visu nedēļu sākot ar pirmdienu, jo tas palīdzēs ietaupīt laiku nākotnē.

Zivis

Ūdens stihijas pārstāvjiem veiksmi aiz astes izdosies sagrābt tikai tad, ja viņi izmantos mirkli. Nākotnē ir iespējams iegūt finansējumu pēc veiksmīgas biznesa tikšanās. Klientam patiks Zivju idejas un viņš labprāt parakstīs līgumu. Piektdien vajadzētu tērēt naudu jaunai lietai vai procedūrai salonā, lai sevi iepriecinātu. Šāda ideja uzmundrinās uz visu nedēļas nogali un dos jaunu spēku un enerģiju.

Leave a Comment