Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 4. līdz 10. septembrim: labvēlīgs periods, dažiem pat var paveikties loterijā!

Lauva

Negatīvās emocijas var negatīvi ietekmēt Lauvas finansiālo stāvokli – līdz pat enerģētiskās nabadzības programmas uzsākšanai. Šīs zīmes cilvēkiem ir jāpārskata sava attieksme pret naudu, īpaši, ja viņi nekavējas savās kabatās. Liela uzmanība jāpievērš izdevumu pozīcijām. Kaut kas nekur nenonāk, iespējams, pilnīgi veltīgi, un tas līdz ar to Lauvu ievelk finanšu bezdibenī.

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvjiem, vietnes dailyhoro redaktoriem. ru iesaka laicīgi atpūsties. Daudzas Jaunavas vienkārši aizmirsīs par atpūtu, pieprasot no sevis neiespējamo, cenšoties realizēt savas ambīcijas un nopelnīt vairāk naudas. Naudas sfēru nevajadzētu izvirzīt par absolūtu prioritāti, upurējot labklājību. Jaunavām jāatceras ne tikai par iepirkumu sarakstiem, bet arī savām vajadzībām, patīkamiem sīkumiem un vienkāršiem priekiem.

Svari

Svariem ieteicams izvairīties no dīkstāves biznesā. Īpaši tagad, kad mainīsies šīs Zodiaka zīmes patrones Veneras enerģija. Šajā periodā ūdens netecēs zem guļoša akmens, un Svariem ir jāpieliek pūles, lai gūtu panākumus. Par laimi, Visums viņus sagaidīs pusceļā, un Svaru ticība sev un saviem spēkiem palīdzēs viņiem droši izkļūt no situācijas un pat nostiprināt budžetu.

Skorpions

Skorpionus finanšu un biznesa sfērā var novest nejaušs konflikts, negatīva emocija. Viņiem labāk vadīties nevis pēc sirds, bet saprāta, īpaši gadījumos, kad uz spēles ir liktas lielas summas, svarīgi darījumi vai ilgtermiņa līgumi. Mēneša vidū Saules ietekmē Skorpioniem nāksies paļauties uz pašrealizāciju. Nebaidieties būt uzmanības centrā.

Strēlnieks

Zvaigznes iesaka Strēlniekam vispirms atvadīties no parādiem. Lielus solījumus labāk nevienam nedot. Mums ir jāizvirza sev izpildāmi un atrisināmi uzdevumi un neapstājas pie tā, virzoties uz priekšu lēnām, bet pārliecinoši. Daudzu Strēlnieku mērķi septembra sākumā sāks īstenoties, ja viņi pārstās ļauties kārdinājumiem.

Lasi arī: Zvaigžņu un planētu prognoze 2023. gada septembrim: lai gūtu panākumus, esiet gatavi izmantot savas stiprās puses!

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju saderība pēc dzimšanas gada

Mežāzis

Mežāži tiek mudināti jau laikus sagatavoties tēriņiem. Ja brīdis ir palaists garām, nepadodies: šajā gadījumā arī finanšu darījumi var būt veiksmīgi, taču labāk nerīkoties spontāni, neaizņemties, neriskēt. Šīs zīmes pārstāvjiem nepieciešams abonēt savus iecienītākos zīmolus un zīmolus sociālajos tīklos, sekot līdzi akcijām, atlaidēm un izpārdošanām, kā arī pārbaudīt atsauksmes internetā.

Ūdensvīrs

Lai rudens iesāktos veiksmīgi, astrologi iesaka Ūdensvīram vispirms tikt galā ar lielāko daļu problēmu. Iespējams, šiem cilvēkiem joprojām ir neatrisināti jautājumi, kas stiepjas no pagātnes un var likt par sevi manīt. Ja iespējams, labāk ir atmaksāt kredītus un atmaksāt parādus, ja tādi ir. Ja agrā rudenī dzīvosit atbilstoši saviem līdzekļiem, septembra beigās un oktobra sākumā varēsit produktīvi, lai gan lēni sākt.

Zivis

Zivīm ir svarīgi savus ienākumus un izdevumus plānot pēc iespējas tuvāk mēneša sākumam. Ir vērts nekavējoties noskaņoties uz to, ka viss nenotiks pēc plāna simtprocentīgi, un tas ir normāls dzīves gājums. Planētas var novest pie produktīviem tēriņiem un darba, īpaši Venera, kas 4. datumā vairs nebūs retrogrāda: šajā periodā labāk darīt darbu un nevairīties no pienākumiem.

Mēģiniet ievērot vienkāršus finanšu veiksmes piesaistes likumus. Tas palīdzēs jums rīkoties pareizi un pareizi sadalīt dzīves resursus. Ļaujiet naudai nonākt jūsu kabatā, un darba pienākumi jūs neapgrūtinās, sniegs tikai gandarījumu un prieku.

Leave a Comment