Finanšu zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: esiet gatavi virzīties uz priekšu!

Lauva

Lauvas būs nedaudz vairāk uzņēmīgas pret enerģētisko vampīru ietekmi nekā citi cilvēki, tāpēc labāk nekomunicēt ar toksiskiem cilvēkiem un neklausīties viņos. Tomēr Lauvas spēs ātri izkļūt no panikas vai depresijas stāvokļa, kas iezīmēs jaunas baltās svītras sākumu darbā. Nomāktību un finansiālo stagnāciju nomainīs atveseļošanās, nauda nonāks kabatā. Galvenais nesabojāt jau sasniegto. Nedēļas nogali labāk atlicināt iepirkšanās laikam.

Jaunava

Jaunavām daudz laika būs jāvelta attiecību sfērai, taču neaizmirstiet par biznesu, darbu un iepirkšanos. Biznesā labāk vadīties ne tikai pēc emocijām, bet arī pēc saprāta: pārbaudiet preču kvalitāti, derīguma termiņus, rūpīgi izlasiet instrukcijas. Tagad labāk netērēt laiku piedzīvojumiem. Ir svarīgi smagi strādāt, un tad Visums atalgos Jaunavu, un pilnīgi iespējams, ka šonedēļ.

Svari

Svaru enerģija ievērojami pieaugs. Viņi spēs pārvarēt nervozitāti un atrast iekšējo līdzsvaru, un iet uzvaras finansiālo ceļu. Svari beidzot varēs sakārtot lietas. Zvaigžņu eksperti iesaka par saviem plāniem pagaidām nestāstīt kolēģiem, paziņām un draugiem: pretējā gadījumā enerģija un kaislība var pazust. Varat likt likmes uz savu karjeru, jo Venēra dos jums daudz spēka un motivācijas.

Skorpions

Nedēļas laikā no 22. līdz 28. janvārim daudziem Skorpioniem būs daudz vieglāk risināt biznesa un finanšu problēmas. Ir vērts sākt ar tām lietām, kuras nevar aizkavēt. Tomēr nevajadzētu atstāt novārtā mīlestības sfēru. Dažreiz jums ir nepieciešams atpūsties no steigas un koncentrēties uz romantiku un ģimeni. Šonedēļ vari arī mainīt darbu pret ienesīgāku un ienesīgāku, veltīt laiku iepirkšanās darbiem, nenožēlojot tam iztērētās stundas un naudu.

Strēlnieks

Jūlija beigās Strēlniekiem ieteicams ieguldīt naudu savā attīstībā – iegūt jaunas zināšanas, pierakstīties kursos, pilnveidot savas prasmes. Ja darbs ir saistīts ar dažiem instrumentiem un materiāliem, varat tos iegādāties. Tāpat šobrīd svarīgi ir tērēt naudu veselībai: pārskatiet savus medikamentus, ja nepieciešams, atliciniet naudu ārstnieciskām procedūrām un pierakstiet vizīti pie ārsta.

Mežāzis

Mežāžiem šonedēļ var būt noderīgi paskatīties uz finanšu problēmām no cita leņķa. Ja smags darbs un neatlaidība nespēj tikt galā, varat izmantot inteliģenci un radošumu. Ir svarīgi tikai izvairīties no viltības un maldināšanas. Tagad jūs noteikti nevarat pārcelt darbu uz kāda cita pleciem: šajā gadījumā finanses un veiksme tiks nodota citai personai. Nedēļas beigās gaidāmas patīkamas pārmaiņas un budžeta pieaugums.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs atbilstoši zvaigžņu atrašanās vietai var iesaistīties svarīgos pirkumos un atbildīgos finanšu jautājumos. Peļņa pieaugs, bet galvenais šeit ir pārāk neaizrauties un nezaudēt saikni ar realitāti. Pieņemot lēmumus par tēriņiem un noguldījumiem, ir vērts atcerēties būt paškritiskiem un izsvērt plusus un mīnusus. Arī tuvinieku padomi palīdzēs Ūdensvīriem palielināt ienākumus un bagātību.

Zivis

Šajā periodā Zivis, cik vien spēj, var piedalīties labdarības projektos un pasākumos, taču tikai tad, ja viņu finansiālās lietas iet uz augšu. Pēdējo noteikti nav vērts atdot. Zvaigžņu eksperti iesaka aizdot nelielās summās un tikai uzticamiem cilvēkiem. Visvairāk pelnošie projekti būs saistīti ar skaitļiem un aprēķiniem. Investīcijām un pirkumiem piemērotākā diena ir sestdiena, taču kopumā arī visa nedēļa tam būs gana laba.

Visu Zvaigžņu zīmju pārstāvjiem būs veiksmīga un produktīva nedēļa. Ir pienācis laiks atcerēties visas nepabeigtās lietas, īstenot tās, pabeigt vecos projektus un sākt jaunus. Sāciet katru jaunu dienu pareizi, lai tā noritētu lieliski. Mēs vēlam jums panākumus.

Leave a Comment