Flash You and Me jaunā kolekcija Depth: karalisko franču mežģīņu un jutekliskā tilla saspēle

Katrā cilvēkā ir apslēptas dzīles, slideni zemūdens akmeņi un krāšņi, neiepazīti rifi – līdzīgi kā okeānā, kura dziļumus cilvēce vēl nav apguvusi, uzsver zīmola dizainere Līva Šteina. Latvijas apakšveļas zīmola Flash You and Me jaunajā kolekcijā Depth apspēlēta ideja par sievietes neredzamajām šķautnēm, atklāšanos un intimitāti. Kolekcija darināta no smalkām, augstas kvalitātes franču mežģīnēm ar ziedu rakstu un augumam maigi pieguļoša tilla, kas atklāj un izceļ sievietes auguma aprises veidā, kas ir kā svaiga gaisa malks apakšveļas industrijā. Kolekcijas imidža foto tapuši skaistajā Abgunstes muižā un modes mekā Parīzē sadarbībā ar latviešu modeli Ilvy Kokomo.

Kolekcijā Depth atklāšanās ideja apspēlēta caur sieviešu apakšveļu, caurspīdīgiem svārkiem un topiem. Kombinējot tos savā starpā, apakšveļa no dziļākās, apslēptākās apģērba kārtas kļūst par daļu no tēla, ko izrādām sabiedrībā. Veļa veidota no maigiem, ādai patīkamiem materiāliem, kas piekļaujas ķermeņa dabiskajām līnijām un izliekumiem, neierobežojot tos ar metāla stīpām vai auguma aprises mainošiem kausiņiem. Dizainere vēlas uzsvērt, ka sievietes figūra ir apbrīnojama tās dabīgajā veidolā. Kolekcija sastāv no vairāku veidu krūšturiem, biksītēm, zeķturiem, midi un maksi garuma svārkiem, kā arī topiem ar dubultu auduma kārtu, kas ļauj tos nēsāt kā apģērbu. Kolekcijā izmantota melnā un sarkanā krāsa ar sudrabotiem vai zeltītiem akcentiem, kas ir Flash You and Me rokraksts.

Flash You and Me dibināts 2013.gadā un jau zīmols 21. decembrī svinēs piekto dzimšanas dienu. Piecos pastāvēšanas gados zīmols laidis klajā vairākas kolekcijas, kas tikušas izrādītas Rīgas modes nedēļā un modes pasākumā “Modes manifestācija”, kā arī jaunumi regulāri tiek izrādīti prestižajā starptautiskajā apakšveļas izstādē Salon International de la Lingerie Parīzē. Zīmola produkcija nopērkama mājaslapā flashyouandme.com, kā arī pārstāvēta veikalos Francijā, Lielbritānijā, Itālijā, Krievijā, Kanādā un citās valstīs. Zīmols katru piektdienu aicina pašmāju klientus uz šovrūmu E. Birznieka Upīša ielā 28-11, Rīgā iegādāties un apskatīt visas aktuālās kolekcijas.

Zīmola rokraksts ir bondage kultūras elementu apvienošana ar ērtiem, ķermenim patīkamiem materiāliem klasiskā toņu gammā – melns, balts un sarkans. Flash You and Me bija pirmais latviešu apakšveļas zīmols, kas uzdrīkstējās savās kolekcijās apspēlēt erotisko sasiešanas kultūru shibari un izveidot vairākus hārnesu modeļus, kuri iznes apakšveļu pirmajā plānā un padara to par daļu tērpa. Visi zīmola radītie produkti ir savā starpā kombinējami, lai izveidotu savam stilam un gaumei atbilstošu tērpu.

Leave a Comment