“Foto pie Šatunova zārka”: tīkls ir sašutis par kādas sievietes rīcību, atvadoties no dziedātāja

Tiešām dīvaini…

Maskavā notika publiska atvadīšanās no kulta dziedātāja. Šovbiznesa zvaigznes bija sašutušas par kaitinošajiem Jurija Šatunova faniem, kuri pat pie mākslinieka zārka mēģināja iemūžināt notiekošo kameru tālruņos.

 

Troekurovska kapsētā viņi atvadījās no hitu “Baltās rozes” un “Pelēkā nakts” izpildītāja. Uz ceremoniju ieradās tūkstošiem Jurija Šatunova fanu, zāle bija burtiski aprakta baltās rozēs.

Tomēr daudzi klātesošie ir aizmirsuši, kur atrodas. Viņi nelaida vaļā savus telefonus, filmējot video un fotografējot pat iekštelpās un pie zārka ar slaveno dziedātāju. Pie zārka uz dažām sekundēm apstājās gaišmataina meitene īsā gaiši zilā kleitā, cenšoties notvert labāku “kadru”.

Lasi arī: Šķiet, ka Šatunovs jau iepriekš zināja, ka mirs… Kādi bija viņa pravietiskie vārdi pēdējā koncertā

Pie viņas piegāja apsargs un lūdza neaizkavēt rindu. Bet tas blondīni neietekmēja. Beigās viņas pavadoņi vīrietis un sieviete sāka viņu vilkt aiz rokas, cenšoties aizvest prom no zārka ar mirušo. Dziedātāja Olga Orlova bija sašutusi par šādu netaktiskumu.

 

“Man šķiet, ka video ar šo sievieti, kura fotografējas vai bildējas bērēs pie zārka ar Juriju Šatunovu, šodien ir izplatījies visā sabiedrībā. Paskaidrojiet man, kāpēc viņai ir vajadzīga šī fotogrāfija? – jautāja bijusī grupas “Brilliant” soliste.

Televīzijas vadītāja Ksenija Borodina dalījās draudzenes sašutumā. “Šausmas,” viņa iesaucās.

Tas gan nebija viss…

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk 

Leave a Comment