Gada garākās dienas enerģija: vasaras saulgrieži, 2023. gada 21. jūnijs. Izmantojiet šīs dienas enerģiju, lai visu atlikušo gadu jūs pavadītu veiksme!

Saulgrieži ir viena no svarīgākajām vasaras un pat visa gada dienām. Bioenerģētikas jomas eksperti pastāstīja, kāda būs šī diena, kāpēc tā ir tik svarīga, kā arī sniedza padomus, kā uzvesties, lai 21. jūnijā piesaistītu veiksmi.

Kāpēc šī diena ir tik svarīga?

Saule visspēcīgāk ir vasaras saulgriežos. Šajā dienā mūsu gaismeklis ir maksimāli radošs, jo šī diena iezīmē astronomiskās vasaras sākumu. Šajā dienā Zeme veiks tieši pusi attāluma ap mūsu dzimto zvaigzni.

Lasi arī: Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Šajā dienā dabas spēks daudzkārt palielinās. To cilvēki ir pamanījuši kopš seniem laikiem. Šī iemesla dēļ vieni no lielākajiem un reizēm arī lielākajiem gada svētkiem seno tautu vidū bija tieši saulgriežu diena. Viņš pārstāvēja kaut kā laba sākumu. Šajā dienā tika veikti daudzi rituāli un rituāli, un daži tiek turēti joprojām. Daži ir vērsti uz ražas, veiksmes piesaisti, bet citi ir vērsti uz veselību, skaistumu, mīlestību.

Šīs dienas priekšrocība ir tā, ka Saule var mums palīdzēt iegūt visu, ko vēlamies. Tas palīdz cilvēkiem izvirzīt sev jaunus mērķus vai iegūt motivāciju sasniegt jau izvirzītos mērķus.

Papildu pluss ir tas, ka arī Mēness būs izdevīgā stāvoklī. Viņa augs Lauvā, kas ļoti nāks par labu mūsu vēlmei mainīt savu dzīvi.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment