Kāda veida vīrietis jums atbilst saskaņā ar jūsu zvaigžņu zīmi

Lielākā daļa sieviešu meklē mīlestību un ģimenes laimi. Uzziniet, ar kuru no Zvaigžņu zīmēm daiļā dzimuma pārstāves būs laimīgas mīlestībā un ģimenes dzīvē.

Zvaigžņu aplis katrai sievietei piešķīra konkrētas planētas patronāžu. Atkarībā no gaismekļu ietekmes veidojās daiļu dāmu prasības stiprā dzimuma pārstāvjiem. Zvaigžņu ekspertiem izdevās izdomāt šo modeli un sniegt svarīgus ieteikumus.

Sieviete Auns

Šis ir kaujinieka Marsa kontrolē esošās uguns zīmes pārstāvis. Viņa vēlas iegūt spēcīgas kaislības un emocijas no mīlestības, tāpēc attiecības ar trulu un bailīgu partneri viņu var diezgan ātri nogurdināt.

Sieviete Auns dod priekšroku pašpārliecinātiem vīriešiem, kuri dzīvē jau ir notikuši. Bet viņš var būt apmierināts ar nabagu romantiķi, ja izturēs konkursa atlasi. No vīra tiek sagaidīts, ka viņš spēs uzturēt mīlestības liesmu ģimenes pavardā.

Laba saderība ar vīriešiem Lauvu, Strēlnieku un Skorpionu. Ar viņu zīmes vīriešiem ir iespējama sāncensība, bet ar Jaunavu, Dvīņiem, Ūdensvīru un Zivīm – dominēšana. Tiek uzskatīts, ka sarežģīta savienība būs ar Vēžiem un Mežāžiem, kuri var nesaprast Auna tieksmi pēc pastāvīgas tieksmes pēc dzimumakta un kaislībām.

Sieviete Vērsis

Vērsis ir Zemes zīme, kuru pārvalda mīlestības planēta Venēra. Tam ir dabiska spēja izstarot seksuālus impulsus un piesaistīt apbrīnas pilnus skatienus. Lielākā daļa zīmes pārstāvju brīvi pārvalda flirta mākslu, taču tajā pašā laikā viņiem ir grūti šķirties no mīļotā vīrieša un var nonākt depresijā.

Sievietes Vērsis dod priekšroku pastāvīgiem, pat ārēji ne pievilcīgākajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem. Izvēloties partneri, viņi galvenokārt vadās pēc jūtām, nevis merkantiliem apsvērumiem. Spēj piesaistīt mīlestību savā dzīvē.

Laulībā viņi nepieļauj neuzmanību un atbild līdzīgi. Zvaigžņu ekspertiem iesaka pievērst uzmanību Zivju, Vēža, Jaunavas un Dvīņu zīmēm – viņi nespēs pretoties pavedinošajam Vērsim. Piemēroti varianti būs arī Mežāzis, Skorpions un Svari. Un Ļvovas, Ūdensvīra un Vērša pārstāvji ar savu greizsirdību var sagādāt daudz nepatikšanas.

Lasi arī: Bagātības numeroloģija: kā aprēķināt finanšu kodu un ko ar to darīt

Lasi arī: Izvēlies attēlu un uzzini, kas tevi sagaida 2023. gada jūlijā

Sieviete Dvīņi

Gaisa zīme, ko pārvalda Merkurs. Zvaigznes šīs Zīmes pārstāvjus apveltīja ar aizraušanos pēc skaistām attiecībām. Lielāka uzmanība tiek pievērsta ne tik daudz partnera personībai, cik viņa spējām uzvesties un izrādīt galantību.

Sievietes Dvīņi mīl saņemt dāvanas, lai cik dāvana maksātu. Nevar ciest skopus un pārgalvīgus vīriešus. Pat ar stiprām mīlas attiecībām ar šādu fanu nebūs ilgi. Ja viņi apprecas, viņi cenšas radīt mājīgumu un komfortu.

Mīlestībā viņiem piestāv vīrieši Ūdensvīrs, Svari, Auns un Vērsis. Ar Dvīņiem jūs varat iegūt dzirkstošu romantiku, kas paliks atmiņā uz ilgu laiku. Laba kombinācija ar Lauvu – abas puses novērtē komfortu un cenšas izvairīties no problēmām. Grūtības iespējamas ar Jaunavu, Mežāzi, Skorpionu – šīm zīmēm īsti nepatīk tērēt naudu īslaicīgiem priekiem.

Sieviete Vēzis

Ūdens zīme, kuru pārvalda Mēness. Noslēpumainais debesu ķermenis palīdz iegūt vēlamo vīrieti jebkurā veidā. Tiek uzskatīts, ka Mēness apveltī viņas palātus ar skaistumu, uzticību attiecībās un sola laimi laulībā, ja izvēle izdarīta pareizi. Bieži sievietes Vēži iemīlas partnera ārējā spīdumā, dodot priekšroku labi ģērbtiem un brutāliem vīriešiem.

Laba savienība būs ar Skorpioniem, Strēlniekiem, Jaunavām un Auniem – viņi ļoti augstu novērtēs Vēžu cieņu. Attiecības ar Vērsi, Mežāzi, Lauvu un Svariem var sabojāt greizsirdība, jo šīs zīmes neiebilst flirtēt ar citiem. Mīlestība ar Dvīņiem, Zivīm un Vēžiem būs grūts, bet aizraujošs process.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment