Ūdens elements: Zivis, Skorpions, Vēzis

Visas šīs zodiaka zīmes ir ar neticamu intuīciju, pastiprinātu emocionalitāti un jutību. Starp cilvēkiem, kas pārstāv ūdens elementu, ir daudz talantīgu mākslinieku, mūziķu un rakstnieku. Cilvēkiem šajā elementā ir lieliskas spējas, ko viņi var parādīt, iesaistoties radošajos amatos. Papildus radošajām profesijām ūdens elementa pārstāvji perfekti pastāv taisnīguma un pakalpojumu jomā.

Sarežģītās situācijās tie var likties neaizsargāti, un lūgt palīdzību, bet patiesībā zīmes no šī elements vienmēr zina, kā rīkoties un būt nesodītiem. Starp Vēzi, Zivīm un Skorpionu bieži vien ir apdāvināti cilvēki ar pārdabiskiem spēkiem. Tie bieži atsakās līdzināties citiem un ir, līdz ar to, vieni un neatzīti. Viņiem ir ļoti attīstīta intuīcija. Viņi spēj redzēt personai “cauri”, kā arī paredzēt gaidāmos notikumus.

Lasi arī: Izstāde “Vilna un zīds. Jaunā erotika”

Pēc būtības tie ir flegmatiski. Viņus ir grūti pārsteigt, bet viņi ir gatavi pārsteigt sevi. Viņiem ir diezgan straujās pārmaiņas garastāvoklī, un dažkārt viņu uzskatu dēļ ir grūti noteikt viņu attieksmi pret situāciju. Ūdens elementa Zodiaka zīmes vairāk uzklausa savu intuīciju un garīgo stāvokli, nevis prātu. Viņus vada sajūtas un emocijas. Viņi ir pateicīgi un vienmēr ir gatavi dot palīdzīgu roku trūcīgajiem. Galvenais viņiem dzīvē ir atzīšana, cieņa un mīlestība. Pie tam, visiem šiem trīs komponentiem būtu jāizpaužas visās dzīves jomās, kurās rotē ūdens elementu pārstāvji.

Zivis mēdz peldēt ar plūsmu. Viņi nemēģina atrisināt problēmu, bet vienkārši apiet to. Viņi ir diezgan noslēpumaini un bieži paliek savās fantāzijās un sapņos. Skorpioni ir aprēķināmi un pragmatiski, viņi vienmēr iegūst savu mērķi, un metodes dažkārt ir nežēlīgas. Vēži ir elastīgāki un aktīvāki. Viņiem ir grūti iegalvot, viņi vienmēr cenšas uzstāt uz sava.

Lasi arī: Eiropas latviešu skolas aicina pieteikties finansiālajam atbalstam

Labāk ir veidot ģimenes attiecības un draudzību ar jūsu elementa cilvēkiem, kā arī ar Zemes pārstāvjiem. Zemes un gaisa savienībā cilvēki papildinās viens otru. Nesaderību var izsekot aliansē ar uguns elementu. Šie elementi ir ļoti atšķirīgi, un viņu pārstāvji pastāvīgi konkurēs viens ar otru.

Galvenie ūdens elementu pārstāvju trūkumi ir: agresivitāte, stingras pozīcijas trūkums, noslēpums, pesimistiskais noskaņojums, aizkaitināmība. Šīs zodiaka zīmes priekšrocības ir jutība pret sarunu biedru, laba intuīcija, pacietība, radošās noslieces, centieni pēc pilnības.

Lai cilvēkiem būtu normāli, šim elementam vienmēr jābūt pie ūdens. Ūdens viņiem dod enerģiju un spēku. Zivīm, Skorpionam un Vēzim būtu vēlams, lai mājā būtu akvārijs ar zivīm, un vasarnīcā izveidotu baseinu vai izraktu dīķi.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment