Gan saimniekošanai, gan atpūtai – viss no koka paletēm! Ideju vācelīte

Saimniekošanai virtuvē
Āra virtuve
Lieki stāstīt, ka ēšana vienlīdz svarīga gan darba laikā, gan brīvdienās. Tāpēc ne mazāk svarīga vasaras mājā ir arī ērta un kompakta virtuve. Bet virtuves iekārta taču izmaksā veselu kapitālu! Un atkal var izlīdzēties ar paletēm. Te gan būs nepieciešamas galdnieka prasmes, bet uz materiālu toties var krietni ietaupīt. Pavisam ērti šādu kompaktu virtuves zonu lietot kā āra virtuvi vai gril%Parocīgi plaukti
No palešu atlikumiem un tiem pieskaņotiem, melna metāla turekļiem var izveidot pietiekami funkcionālus plauktus virtuves piederumu novietošanai. Īpaši labi izskatīsies kantri stilā ieturētās telpās.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kurām nevar uzticēt noslēpumus

 

Atpūtai
Izrādās, ka prasmīgi un apņēmīgi cilvēki no paletēm spēj izveidot ne vien nelielu sēdekli vai galdiņu, bet arī plašu dārza dīvānu, funkcionālu ēdamgaldu un pat dārza atpūtas mēbeļu komplektu. Atliek vien pamācīties! Turklāt, aplūkojot idejas, vērts pievērst uzmanību tam, kādā krāsā paletes nokrāsotas un ar kādiem papildu materiāliem un aksesuāriem papildinātas – laukā labi izskatās zeltaini brūnie un pelēkie toņi, bet ar palešu raupjumu labi saskan koši, svītroti vai puķaini audumi. Vasarīgai atpūtai vienmēr papildinājumam noderēs pufīgi spilveni, šūpuļtīkli un gaisīgi aizkari.

Lasi arī: Kas ir gaišredzība un kā zināt, vai jums ir šī spēja?

Avots:

Leave a Comment