Kas ir gaišredzība un kā zināt, vai jums ir šī spēja?

Gaišredzība ir reta psihiskā spēja, kuru pārvalda ļoti mazu cilvēku grupa. Vai varbūt jūs esat viens no viņiem? Zemāk redzamas pazīmes, ka jūs varat būt gaišreģi!

Kā jūs zināt, gaišreģi var redzēt nākotni. Tātad, kā jūs varat saprast, vai jums ir šī iespēja?

Lasi arī: 7 mīlestības piesaistīšanas noteikumi

Šeit ir desmit pazīmes, ka jūs varat būt gaišreģi!

1. Jums ir tendence sarunāties ar sevi

Vai tev ir nosliece sarunāties ar sevi, kad neviena nav apkārt? Vai jūs parasti runājat, kad veicat kādu darbību? Vai jūs domājat, ka laiku pa laikam jūs sniedzat noteiktus komentārus par savu dzīvi? Vai arī jūs runājat ar sevi, lai nomierinātu, kad esat stresā vai kad jūs mēģināt atrisināt problēmu?

2. Jūs vēlaties mācīties, klausīties, nevis lasīt vai skatīties

Vai nevarat koncentrēties, kad tiek prasīts izlasīt tekstu? Vai jūs aizmigat, skatoties filmas vai skatoties TV? Vai jūs vienmēr klausāties, ja vēlaties kaut ko atcerēties? Tie, kas labi uztver un atceras informāciju, kad klausās un neizmanto nevienu no savām citām jūtām, var glabāt gaišredzības dāvanu.

3. Vai jūs ienīst pēkšņas vai skaļas skaņas

Jūs, iespējams, esat diezgan jutīgs cilvēks, bet tas ir arī gaišredzības zīme. Jums bieži ir galvassāpes, un jūs alkstat mieru?

4. Patīk pavadīt laiku vienatnē, lai uzlādētu sevi

Ja jūs esat gaišreģi, ir ļoti svarīgi, lai jūs ņemtu atpūtu. Pārāk daudz trokšņu nodara kaitējumu jūsu Vese***ai un labklājībai. Ir svarīgi, lai jūs būtu mierā un klusumā, lai saņemtu garīgās pasaules vēstījumus vai domas, pretējā gadījumā jūs varat izlaist svarīgu informāciju.

4. Jūs bieži dzirdat zvanīšanu vai žužēšanu jūsu ausīs

Vai jūs dažreiz dzirdat skaļu zvanēšanu, kad grasāties aizmigt? Vai jums bieži ir troksnis ausīs? Tie, kas atzīst faktu, ka tie ir gaišie brāļi, spēj kontrolēt šīs skaņas un pat var lūgt gariem “viegli tos mīkstināt”, ja tie kļūst pārāk skaļi.

5. Vai jūs dzirdat čukstu

Ja jūs dzirdat čukstus vai citas skaņas, kad jūs zināt, ka apkārt nav neviena, tas ir pazīme, ka gari mēģina sazināties ar tevi.

6. Jūs vienmēr sauc par labu klausītāju

Vai jūs esat draugs, pie kura cilvēki vienmēr dodas, ja viņiem ir nepieciešams padoms? Citi bieži tev saka, ka tev jāmaksā par saviem pakalpojumiem? Jūs vienmēr atļaujat citai personai runāt, pats rūpīgi klausieties viņu?

Lasi arī: Mīlestība un piebūrums – divi jēdzieni, kas nav saderīgi

7. Jūs varat dzirdēt balsis jūsu prātā, kas sniedz jums padomu

Ja jūs bieži dzirdēt balsi savā prātā, ka jums padomus, kas ir noderīgi, un tad mēģiniet pievērst lielāku uzmanību šai zīmei, jo jūs varat būt gaišreģis.

8. Jūs dzirdat, ko citi nevar dzirdēt

Vai jūs atklājat, ka ēkās vai citās līdzīgās konstrukcijās ir skaņas troksnis vai skaņas? Jūsu dzirde vienmēr bijusi izņēmuma gadījums, un jūs uz to paļaujaties vairāk nekā citām jūtām? Tā vietā, lai mēģinātu redzēt kaut ko no attāluma, jūs pagriežat galvu tā, ka jūsu ausis šajā virzienā varētu dzirdēt, kas notiek!

Ja jums ir dažas no šīm pazīmēm gaišredzībā, un jūs nezinājāt par savu dāvanu, jūs varat mēģināt attīstīt un uzlabot, pievēršot īpašu uzmanību jebkādiem dzirdes pavedieniem, ar ko jūs sastopaties jūsu dzīvē, sākot no šī brīža!

Avots: esotericblog

Leave a Comment