Gluži vienkārši ielejiet etiķi veļasmašīnā! Lūk, mēs atklāsim Jums zelta vērtu noslēpumu!

Ar ko attīrīt drēbes?

1. Etiķim piemīt materiālu mīkstinoša īpašība, un, pievienojot to drēbju mazgāšanas laikā, tas spēj padarīt maigākas pat visraupjākās un arī bieza auduma drēbes.

2. Etiķis – lielisks traipu tīrītājs! Pirms liekat drēbes veļasmašīnā, ar etiķi aplejiet sviedru, tauku vai arī augļu traipus. Pēc tam pielejiet 50 ml etiķa arī veļasmašīnas mazgāšanas līdzekļu nodalījumā.

3. Novērst noturīgu, ieēdušos apģērbā smaku (piemēram, sviedru) var ielejot 100 ml etiķa skalošanas nodalījumā. Laimīgie kaķu īpašnieki var aizmirst par As**is stindzinošajām smakām, ko viņu mīluļi mēdz atstāt uz drēbēm. Reizēm tikai etiķis var glābt drēbes no to izmešanas pa taisno miskastē.

4. Ja Jūs esat kādreiz bijuši lietotu apģērbu veikalā, tad Jūs noteikti zināt to smaku, no kuras tikt vaļā ir ļoti grūti… Arī šeit etiķis palīdzēs: pirms mazgāšanas parastajā režīmā, nedaudz aplejiet šīs drēbes ar etiķi.

5. Etiķis palīdzēs tikt vaļā arī no rūsas pleķiem apģērbā. Pagatavojiet pastu no etiķa un rupjās sāls un ieberziet to traipā. Atstājiet to uz pāris minūtēm un pēcāk izmazgājiet.

Lasi arī: Paaugstināts As**sspiediens, jeb hipertensijas – kā zināt, ka tev tas ir!

Starp citu, Jūs varat panākt arī pilnvērtīgāku veļasmašīnas darba mūžu, pievienojot etiķi katrā mazgāšanas reizē, jo tas neļauj rasties pelējumam un no nogulsnēm nebūs ne miņas!

Draugi noteikti vēlēsies arī šo izmēģināt, tādēļ dalieties arī ar viņiem!

Leave a Comment