Dzērienu ietekme uz Tevi saskaņā ar Tavu dzimšanas datumu: Kamēr Mežāzis relaksējas, Skorpions kļūst trakulīgs

 

Dzērieni katru ietekmē atšķirīgi. Zvaigžņu eksperti spēja noteikt šo dzērienu ietekmi uz katru zvaigžņu zīmes pārstāvi.

Kā izrādās, ne visi pēc iemalkošanas spēj savaldīties. Aprakstam spilgtākās zīmes šajā ziņā.

Dvīņi

Dvīņiem tas īpaši neinteresē. Dzērieni viņiem nav veids, kā atpūsties. Kad šī zvaigznāja cilvēki iemalko, ne viņu vārdi, ne uzvedība vispār nemainās. Tie ir pilnīgi adekvāti šo dzērienu ietekmē.

 

Vēzis

Viņiem patīk sirsnīgas sarunas mīļotā cilvēka sabiedrībā un labs  dzēriens. Taču, ja Vēzis uzņemsies pārāk daudz, viņš ar savu uzvedību pārsteigs apkārtējos. Viss, kas tik ilgi krājās viņa dvēselē, beidzot atradīs izeju.

Lauva

Lauvas zina, kad apstāties. Viņi nebaidās iemalkot lielā kompānijā, taču, kā likums, viņi reti nonāk pie lietas. Pārmērīga   lietošana viņiem draud ar autoritātes un cieņas zaudēšanu, ko viņi ļoti novērtē.

 

Jaunava

Lielākā daļa Jaunavu ir pret. Taču, ja viņi iemalko, tas notiek ļoti civilizēti un cienīgi. Zvaigžņu eksperti saka, ka Jaunavām noteikti nevajadzētu to darīt.

Svari

Svariem patīk dārgi dzērieni. Bet viņi iemalko tikai tāpēc, lai uzturētu kompāniju. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvji cenšas sevi kontrolēt. Arī ar uzkodām jābūt uzmanīgiem.

Lasi vēl: Ko darīt, ja jūs nejūtaties komfortabli savās mājās? Jūs paši varat to mainīt ar pāris vienkāršām darbībām!

Strēlnieks

Pie  glāzes Strēlnieki uzreiz kļūst par ballītes dzīvi. Bet, ja Strēlnieks iemalko pārāk daudz, tad viņš izteiksies ārkārtīgi netaktiski un tieši.

Mežāzis

Mežāži pēc dabas ir ļoti atturīgi. Pat dzērieni viņiem nedarbojas kā relaksants. Ja Mežāzis nolems atrauties no problēmām,   tad viņš iemalkos daudz un ilgi, bet, diemžēl, spriedzi neatslābinās.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri labprāt piedalās jebkurās draudzīgās iemalkošanas sesijās. Tomēr viņi ne vienmēr bauda šādus dzērienus.

 

Leave a Comment