Rūdīts kareivis vai kristāla tauriņš: interesants tests, kas atklās, cik jūtīgs tu patiesībā esi

Veiciet šo personības testu, lai noskaidrotu, cik liela jutība jums piemīt.

Mentālais tests uz bildēm palīdz uzzināt, vai tu mēdz uzticēties cilvēkiem, vai vari dalīties ar saviem noslēpumiem, vai, gluži pretēji, labprātāk visu paturi pie sevis.

Pārsteidzoši, ka šis bilžu tests ir balstīts uz cilvēka izvēles niansēm – visam mūsu dzīvē ir nozīme. Mēs izvēlamies noteiktas apģērba krāsas kāda iemesla dēļ, mēs pērkam dažādas lietas, pamatojoties uz savām vēlmēm – kāpēc gan neizvēlēties paklāju no attēla un neuzzināt vairāk par sevi?

Paklājs Nr. 1

Ja esat izvēlējies pirmo paklāju, tas liecina, ka esat pārliecināts, bezbailīgs un ar biezu ādu. Jūs nebaidāties izcelties un labi panesat kritiku. Jūs apņēmīgi raugāties uz dzīvi, un jūs neietekmē citu viedokļi. Tomēr dažkārt jūs varat šķist spītīgs vai bezjūtīgs. Atcerieties, ka ir labi uzklausīt citus un ņemt vērā viņu jūtas.

Paklājs Nr. 2

Ja jūs piesaista 2. paklājs, jūs, visticamāk, esat labsirdīgs, empātisks un jūtīgs. Jūs augstāk par visu vērtējat harmoniju un mieru. Jūs esat iejūtīgs pret citu cilvēku jūtām un bieži vien nostādāt citus augstāk par sevi. Šī īpašība padara jūs par lielisku draugu, taču neaizmirstiet parūpēties arī par savām vajadzībām. Jūs bieži varat justies emocionāli iztukšots, ja turpināsiet dot priekšroku citiem.

Lasi vēl: Neticami vienkārši, bet izcili gardi kanēļa auzu pārslu cepumi: recepte jebkurai dzīves situācijai

Paklājs Nr. 3

Trešā paklāja izvēle norāda uz to, ka esi līdzsvarots, pragmatisks un atkarībā no situācijas vari būt gan jūtīgs, gan stingrs. Jūs esat spējīgs pielāgoties un viegli tikt galā ar dažādām situācijām. Jūs esat labs klausītājs un varat izteikt savu viedokli bez bailēm. Tomēr līdzsvara un praktiskuma vārdā neapspiediet savas emocijas.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 52%

0%

 

Leave a Comment