Ko darīt, ja jūs nejūtaties komfortabli savās mājās? Jūs paši varat to mainīt ar pāris vienkāršām darbībām!

Visam, kas mūs ieskauj mājās, ir sava enerģija, kas mūs ietekmē vai nu pozitīvi, vai negatīvi. Sadzīves tehnika, interjera priekšmeti un mēbeles – tas viss var negatīvi ietekmēt mūsu garīgo un fizisko stāvokli.

Visjaudīgākā enerģija pieder sadzīves tehnikai un elektronikai: datoram, televizoram, telefonam utt. Ja ilgstoši uzturaties iekštelpās ar ieslēgtu televizoru, var izjust spēka zudumu un pat agresiju.

Viss iemesls ir tas, ka starp televizoru un cilvēku notiek nevienlīdzīga enerģijas apmaiņa.

Dators, kas ir elektroniskais intelekts, kas daudzos aspektos ir pārāks par cilvēka smadzenēm, arī negatīvi ietekmē cilvēkus. Talismans piramīdas formā palīdzēs izvairīties no nelabvēlīgas ietekmes.

Ja novietosiet to blakus monitoram, tas zināmā mērā spēs bloķēt enerģijas plūsmas.

Lasi vēl: Šīs metodes palīdzēs piesasitīt bagātību un atrisināt daudzas problēmas jūsu dzīvē!

Arī interjera priekšmeti spēj ietekmēt cilvēka enerģētisko lauku. Kopš seniem laikiem spogulis tika lasīts kā maģisks objekts. Tā nav nejaušība, tā spēj uzglabāt informāciju.

Tas jo īpaši attiecas uz veciem spoguļiem. Labāk ir atbrīvoties no veciem spoguļiem, un jo īpaši no citiem.

Pareizs spoguļu izvietojums mājā var labvēlīgi ietekmēt tās atmosfēru un pat ģimenes labklājību. Spogulis pretī pusdienu galdam piesaistīs mājā finanses.

Spogulis gaitenī neitralizēs ienākošā viesa negatīvo enerģiju un pasargās no bojājumiem. Nav vēlams piekārt spoguli pretī gultai. Tas var negatīvi ietekmēt miega kvalitāti un cilvēka emocionālo stāvokli.

Mēbeles, kas izgatavotas no dabīgā koka, palīdzēs atjaunot jūsu mājas pozitīvo enerģiju. Pat senos laikos tika uzskatīts, ka koks var dziedēt. Paklājiem ir īpaša enerģija.

Mājās nevajadzētu izmantot kvadrātveida vai taisnstūrveida paklājus. Labklājību un harmoniju ienesīs apaļas vai ovālas formas paklāji.

Lasi vēl: Vai Tu zini, kāda suņu šķirne Tev ir vispiemērotākā saskaņā ar Tavu dzimšanas datumu?

Ēdamgalds ir viens no svarīgiem enerģijas nesējiem mājās. Tas jānovieto paralēli sienai, lai ap to plūstu pamatu enerģija.

Pēdējā lieta, kurai jāpievērš uzmanība, ir tualete. Šo santehnikas elementu var padarīt par īstu talismanu naudas glabāšanai mājā un bagātības piesaistīšanai.

Tualetes podam jābūt tikpat tīram kā krūzei, no kuras dzerat katru dienu. Tad nauda vienmēr būs tavā mājā.

Lai uzlabotu atmosfēru jūsu mājās, varat izmantot talismanus, kas ne tikai palīdzēs attīrīt jūsu mājas enerģiju, bet arī piesaistīs veselību un finansiālus panākumus.

Talismanus vari izvēlēties atbilstoši savai zodiaka zīmei vai pēc austrumu kalendāra, tāpēc tie iedarbosies vēl spēcīgāk.

Ir vērts atcerēties, ka talismaniem, lai piesaistītu veiksmi, pilnībā jāatbilst mājas atmosfērai un īpašnieka raksturam, pretējā gadījumā tie var nodarīt ļaunumu un vēl vairāk sabojāt enerģiju.

Leave a Comment