Gredzenveida pilnīgs Saules aptumsums 2023. gada 20. aprīlī: kādas būs šīs dienas briesmas

Ja jums ir kādas kaites, kurām ir tendence atgriezties visnepiemērotākajā brīdī, 20. aprīlis var būt tieši tas laiks, kad hroniskas Sli**bas liks sevi manīt pilnībā.

Diemžēl šai dienai sinoptiķi pārraida magnētiskās ierosmes pieaugumu. Visticamāk, Vese***as problēmas vēl asākas būs pirmā līmeņa magnētiskās vētras dēļ, kuras iespējamība šo ceturtdien ir aptuveni 35%.

Iespējams, ka neatliekamās palīdzības telpas šajā dienā būs pārpildītas. Neuzmanības dēļ daudzi cilvēki var salauzt rokas un kājas, nokrist, iekļūt ceļu satiksmes negadījumos. Skaties zem kājām, ievēro ceļu satiksmes noteikumus. Šajā gadījumā problēmu risks būs minimāls.

Lasi arī: Kā pareizi izmest veco naudas maku, lai nauda un veiksme neaiziet līdzi

Spēki var mūs atstāt pie jums, tāpēc kādam nepietiek enerģijas darbam, izbraucieniem vai pat iecienītākajām aktivitātēm. Nedomājiet, ka tas ir uz visiem laikiem. Līdz piektdienai situācija tiks atjaunota. Jums tikai jābūt nedaudz pacietīgam.

Nākotnes nenoteiktība

20. aprīlī viss, kas notika mums apkārt, nespēs spriest par nākotni. Ja kāds sper nepareizu soli, jums nav jāvaino šī persona visos grēkos. Ja notiek kaut kas labs, veltiet laiku, lai priecātos. Mēness un Saule ar mums var spēlēt spēles, turklāt ļoti nepatīkamas.

Šajā dienā nevajadzētu uzminēt, veikt rituālus un rituālus. Esiet uzmanīgi un izmantojiet pieejamos  amuletus no visām problēmām. Varbūt tie palīdzēs vēl labāk saprast, par ko var kļūt šī grūtā diena. Mēs vēlam jums veiksmi un labu.

COMMENTS

Leave a Comment