Kā pareizi izmest veco naudas maku, lai nauda un veiksme neaiziet līdzi

Jebkura lieta agri vai vēlu kļūst nelietojama, bet ne visu var vienkārši izmest. Ir svarīgi pareizi atbrīvoties no vecā maka, lai neradītu finansiālas problēmas un nevienam neatdotu savu veiksmi.

Katrs no mums agrāk vai vēlāk nonāk pie secinājuma, ka ir pienācis laiks nomainīt maku, taču ne visi domā, kā to izdarīt pareizi. Vietnes Dailyhoro.ru eksperti iesaka iepazīties ar vienkāršiem noteikumiem, kas palīdzēs izvairīties no finansiālām problēmām un veiksmes aizplūšanas, kas var rasties pēc šķiršanās no pazīstama piederuma un aizstāšanas ar jaunu.

1. Maks, lai arī vecs, var kļūt par talismanu, ja tajā vienmēr ir bijusi nauda. Tomēr šim nolūkam ir vērts izvēlēties veselu, kaut arī nobružātu, bez caurumiem un plaisām. Ja maks tiešām nesa laimi, tad to var atstāt īslaicīgai līdzekļu glabāšanai. Piemēram, uzkrājot atvaļinājumam, iegādājoties mājai vai piepildot sapni.

2. Ir pieņemts mainīt veco maku pret jaunu noteiktā dienā – rudens ekvinokcijā. Tieši šis pasākums tiek uzskatīts par vislabvēlīgāko finansiālās veiksmes saglabāšanai. Uz lieku kļuvuša maka uzliek jaunu maku un atstāj uz pāris stundām, un tad veco maku sadedzina vai ietin tumšā drānā, pārkaisa ar sāli un aizved no mājām.

Lasi arī: Galvenie neveiksmju cēloņi: kā mēs nodarām sev kaitējumu, to nepamanot

3. Svarīgi no vecā maka izņemt visas lietas: naudu, sīknaudu, kartītes, fotogrāfijas, talismanus. Uz ielas pār kreiso plecu mētājas monētas, tiek izmestas vecās, vairs nevajadzīgās atlaižu kartes, amuletus un talismanus apkaisa ar sāli. Dažas banknotes būtu jāiztērē labdarībai, lai piesaistītu finansiālu veiksmi, taču tas jādara neieinteresēti un brīvprātīgi. Pēc tam veco maku vislabāk sadedzināt vai aprakt.

4. Vecu naudas maku vai maku var izmest tikai tad, ja tas nesa neveiksmi, kad nauda neaizkavējās un šķita, ka plūst caur pirkstiem. Viņi cenšas neko nepārlikt no vecā maciņa uz jauno, lai neatkārtotos problēmas vai ar sāli notīrītu nepieciešamās lietas vai naudu no negatīvā. Šajā gadījumā no tā izņem visu vērtīgo un liek sālī uz pāris stundām. Maks tiek izmests no mājas, piepildot to ar sāli.

Lai maciņš nestu veiksmi, tas ir pareizi jāizvēlas un jāiegādājas par savu naudu. Ja tiek pasniegta šāda dāvana, svarīgi tajā ievietot banknotes un monētas. Pretējā gadījumā jaunais maks nesīs nepatikšanas, un nauda tajā nekavēsies.

COMMENTS

Leave a Comment