Gredzenveida pilnīgs Saules aptumsums 2023. gada 20. aprīlī: kādas būs šīs dienas briesmas

20. aprīlis ir mēneša bīstamākā diena, jo 20. datumā Mēness pilnībā ieies Saules diskā. Šis būs gredzenveida aptumsums, ko astrologi tā neparedzamības dēļ uzskata par visbīstamāko.

Šajā dienā abi nakts gaismekļi atradīsies Vērša zīmē. Diena sākumā var šķist parasta, taču pirmie iespaidi gandrīz vienmēr ir maldinoši. Mēness , tāpat kā Saule, ļoti spēcīgi ietekmē cilvēku stāvokli , taču 20. aprīlī šī ietekme būs lielāka par jebkuru citu. Šīs dienas aura var būt ārkārtīgi bīstama.

Darbs un finanses 20. aprīlis

Šī ir ļoti bīstama diena iepirkšanās veikšanai, īpaši spontāniem. Tāpat spontāni neparakstiet nekādus papīrus un neslēgt līgumus – pat vārdos. Tātad jūs riskējat palikt bez naudas un iedragāt savu autoritāti. Šajā aptumsumā lielas grūtības sagaidīs ikvienu, kas veic tirdzniecības darbības un pastāvīgi nodarbojas ar naudu. Uzmanieties no Krā***kiem un neaizmirstiet skaitīt naudu.

Ja tavs darbs saistīts ar kādu sarežģītu procesu, tad šajā ceturtdienā labāk sekot līdzi katram sīkumam, turklāt pēc iespējas pretenciozāk. Šī ir diena, kad viena neliela kļūda var radīt milzīgus finansiālus zaudējumus.

Lasi arī: Apšaudē, dzimšanas dienas svinībās, gājuši bojā vismaz četri cilvēki

Astrologi šajā dienā stingri neiesaka nevienam dot tukšus solījumus. Ja neesi gatavs piekāpties un kaut ko darīt kopējā labuma labā, tad nevajag par to pat stostīties. Cilvēki ir ļoti atriebīgi, kad Saule un Mēness saplūst kopā, un pat tādā Zodiaka zīmē.

Pagaidām nav precīzi zināms, kā šī diena paies. Astrologi atzīmē, ka kādam būs jāsaskaras ar vienu lielu problēmu, un kādam ceļā ir lemts sastapties ar daudzām nelielām nepatikšanām, kas jūs nemitīgi satrauks. Esiet ļoti uzmanīgi, jo ne visas šīs problēmas ir jārisina nekavējoties. Mēģiniet racionāli novērtēt situāciju.

Vese***a un noskaņojums šajā aptumsumā

Gredzenveida aptumsuma dienā noskaņojums nebūs viennozīmīgi slikts, taču tas var pastāvīgi mainīties. Diemžēl daudzi cilvēki piedzīvos sāpīgas garastāvokļa svārstības, kas var izraisīt nopietnu enerģijas izsīkumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment