Horoskops 2023. gada 20. aprīlim

Auns

Ceturtdienu vēlams pavadīt pie dabas, lai papildinātu enerģijas rezerves un atjaunotu sirdsmieru. Turklāt jums ir jādomā par daudz, un labāk to darīt klusumā, mierā un vientulībā. Ja nav iespējas atbrīvot visu dienu un doties uz mežu, atrodiet vismaz pāris stundas, lai pastaigātos pa parku.

Vērsis

Šodien zvaigznes iesaka izvairīties no pārēšanās un smagas, treknas pārtikas – kuņģa-zarnu trakta problēmu risks ir augsts. Jūs varat noorganizēt badošanās dienu, tas noteikti nekaitēs ķermenim.

Lasi arī: Kādas pazīmes liecinās, ka veiksme ir tepat aiz stūra

Dvīņi

Šajā dienā nevaldi emocijas! Piemēram, ja jūs pēkšņi vēlaties vēlreiz atzīties mīlestībā savam dvēseles radiniekam, nekautrējieties no sava impulsa. Un situācijā, kad ļoti vēlies kādu nostādīt vietā, nenoliedz sev to, izsaki visu, kas ir uzvārījies. Ne vienmēr jūtas jāpatur pie sevis, ik pa laikam der “izpūst tvaiku”, īpaši, ja citi pārkāpj atļautās robežas.

Vēzis

Atcerieties, ka jūs neesat visvarens, un ir apstākļi, kas nav jūsu kontrolē. Necenties šodien “salauzt likteņa muguru” un noteikti apgriez situāciju tā, kā vajag, vienkārši tērē savu enerģiju. Nav arī vērts satraukties, ka viss neizdevās, kā plānots – jūs drīz sapratīsit, ka tas bija uz labu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment