Gribi būt laimīga? Izrādās, ka viss lieliskais ir vienkāršs!

Tev nāksies atbrīvoties no:

Citu novērtējuma

Kuram interesē, ko par tevi domā citi? Ja pats esi laimīgs ar lēmumiem, ko es pieņēmis, tad tā ir tikai un vienīgi tava darīšana. Padomā, cik daudz tu sasniegtu, ja pārstātu ļaut citu domām diktēt savu dzīvi! Dari to, ko uzskati par pareizu un nedomā, ko citi par tevi padomās.

Dusmām/aizvainojuma

Dusmas tevi apēdīs no iekšpuses. Mēģini izdomāt veidus, kā salīgt mieru iekšēji ar tiem, kuri tev ir nodarījuši pāri. No dusmām ciet vienīgi tu pats – dari to sevis dēļ.

Negatīva uzskata par cilvēka ķermeni

Kad runa ir par tavu ķermeni, ir tikai viens cilvēks, kura domas tev būtu jāņem vērā – un tas esi tu. Neviens cilvēks nevar tev pateikt, kāds ir “pareizs” ķermenis. Ja pats jūties komfortabli savā ādā, esi veselīgs, tad tev nav, par ko uztraukties. Neļauj citiem teikt, ka neesi skaists, jo, ja pats tu tici tam, ka esi, tad tu patiešām esi.

Domas par ideālu partneri

Nav tādas lietas kā perfekts partneris – tādēļ izmet savu idālā vīrieša īpašību sarakstu ārā pa logu. “Perfekto” lietu skatījums mūs apstādina, neļauj kustēties uz priekšu. Atrodi sev īsto: cilvēku, kurš tevi spēj mīlēt ar visu savu sirdi, cilvēku, ar kuru kopā jūties komfortabli un kurš tevi pieņem tādu, kāda esi. Jo ātrāk sapratīsi, ka nav tāda “ideālā partnera”, jo ātrāk kļūsi laimīgāka.

Lasi vēl: Kaut kas nebijis – uzskaitām lietas, ko tev nevajadzētu teikt savam bijušajam

Perfektas dzīves

Tāpat kā nav perfekta partnera, nav arī perfektas dzīves. Dzīve ir tas, ko tu pats tajā ieliec, tādēļ, ja neesi gatava smagi strādāt un pielikt pūles, visticamāk, jutīsies iztukšots. Izvēles, ko izdarīsi, ietekmēs to, kā virzīsies tava dzīve – būs kāpumi un kritumi, un tas viss tev ir jāpieņem.

Domas, ka būsi bagāts

Pārāk daudz cilvēku dzīvo savu dzīvi, domājot par to, ka kādu dienu viņi kļūs par miljonāriem. Varbūt dažiem tas ir reāls mērķis, tomēr tas nav nekas tāds, ko varētu sasniegt bez ļoti smaga darba. Pārstāj naudu uzskatīt par savu motivatoru: atrodi karjeru, kas tevi aizrauj un piepilda tavu iekšējo pasauli pilnībā.

Pagātnes

Pārstāj dzīvot pagātnē! Nav pilnīgi nekā tāda, ko tu tur varētu izmainīt. Un kāda jēga domāt par to, ko nekādā veidā nevari ietekmēt? Domā par nākotni – par lietām, kas tiešām kaut ko nozīmē, jo tas ir tas, ko vari mainīt un veidot. Pagātne tikai atņem tev dārgo laiku.

Avots: elitedaily.com

Leave a Comment