Horoskops 1. februārim – var gadīties satikt kādu agresīvi noskaņotu nelabvēli!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 1.februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Nauda jums var būt noderīga pašiem un pēc iespējas ātrāk. Jums nevajadzētu apmeklēt trokšņainas kompānijas, labāk veltiet laiku ģimenei un bērniem.

LASI ARĪ: Finanšu horoskops 2019. gada februārim – izvairieties no pārlieku lielas aktivitātes!

Vērsis

Jūs būsiet karojošs, pat agresīvs. Jūsu paziņojumi var būt neapdomīgi un aizskaroši, kas var izraisīt strīdu. Romantiskie randiņi var beigties konfliktā. Alkohols ir kontrindicēts.

Dvīņi

Ir reālas iespējas gūt labus ienākumus. Sievietēm ir iespējamas jaunas paziņas. Iespējams, būs iespēja pastiprināt savu darbību uzņēmumā. Esiet diskrēti sarunās.

Vēzis

Neierobežojiet sevi ar puspasākumiem sarežģītu problēmu risināšanā, lai to izbeigtu. Jums ir nepieciešama pacietība un atturība. Pretējā gadījumā jūs varat saņemt zvērinātu ienaidnieku. Jums varētu būt nepatīkams parastais darbs. Bet vispirms nomierinieties un nosakiet prioritāti.

LASI ARĪ: Astroprognoze 2019. gada februārim – tiecieties pēc garīguma un mīlestības!

Lauva

Lieliska diena. Tā ir laba darījumiem, laulībām. Bagātas personas patronāža vai palīdzība draugiem var palīdzēt jūsu panākumiem. Jūtieties brīvi, lai uzsāktu jebkuru uzņēmējdarbību. Labi izveidot biznesa partnerības.

Jaunava

Šodien jūs pieņemat pareizus un skaidrus lēmumus. Telpas informācijas saņemšanas diena. Tie, kas nodarbojas ar garīgo praksi, spēs līdzsvarot savu enerģiju un iegūt vajadzīgās slepenās zināšanas.

Svari

Lieliska diena pirmsākumiem, ieguldījumiem, lai meklētu palīdzību no ietekmīgiem cilvēkiem. Varbūt jūs veidosiet pamatu turpmākiem panākumiem. Bet jūs varat sabojāt visu, ja rāda agresiju, ieiesiet argumentos un konfliktos.

LASI ARĪ: 2 Zodiaka zīmes, kurām februāris būs slikts mēnesis!

Skorpions

Laba diena biznesa sarunām, līgumu un dokumentu parakstīšanai. Iepazīšanās šajā dienā var būt ļoti noderīga.

Strēlnieks

Bagātas personas patronāža vai draugu, jo īpaši sieviešu, palīdzība var sekmēt jūsu panākumus. Jūtieties brīvi uzsākt jebkuru darbu, bet pārdomājiet savas darbības. Tomēr dusmas vai steiga var sabojāt visu.

Mežāzis

Viss būs pēc iespējas labāks, sākot ar attiecībām ar mīļajiem un beidzot ar nopietnu problēmu risinājumu. Vienkārši nerunājiet pārāk daudz, tāpēc jums nav nervu.

LASI ARĪ: 14 paradumi, no kuriem jums jāatsakās, ja vēlaties dzīvot laimīgi!

Ūdensvīrs

Šajā dienā jums vajadzētu atvērt savu dzīvi visam jaunajam, sākot no garderobes un beidzot ar dzīvesveidu. Ja jums ir nepieciešama svarīga informācija, izmēģiniet to šodien. Laba diena, lai iegādātos aprīkojumu un ceļotu.

Zivis

Lieliska diena matu kopšanai. Izdevīgi iegādāties apģērbu, rotaslietas, dāvanas. Harmonija valdīs dzimumu attiecībās.

avots: vedmochka

Leave a Comment