Horoskops 10.jūnijam – uzmanīgi, neiebrieniet purvā

Šodienu labāk aizvadīt klusumā un lieki netērējot  savu enerģiju. Nenododieties savu panākumu ilūzijām, pirms tie nav panākti. Izvairieties no intensīvas aktivitātes, labāk atpūtieties. Esiet uzmanīgi ar savām paziņām. Šīs dienas akmeņi – dzeltenais nefrīts, hrizoprazs, žadeīts.

Auns

Šodien jūs sagaida vilšanās un viltus. Daudzi Auni saskarsies ar nodevību un viltību. Tas var izraisīt nervu sabrukumu vai nomāktu stāvokli. Nevajadzētu akli ticēt cilvēkiem. Nemateriālā vērtība, stingri uzskati un lojalitāte pret sevi ir trīs vaļi, uz kuriem jums ir jāveido attiecības ar citiem. Mēģiniet ņemt vērā visus situācijas priekšrocības un trūkumus.

Vērsis

Daudziem Vēršiem būs grūti iesaistīties. Varbūt vēlaties mainīt darbības jomu. Tomēr izvairieties no dekadentu noskaņas. Neuzņemieties jaunus pienākumus. Mierīgi izprotiet veco biznesu. Šīs rūpes un nodarījumi liek jums aizmirst par savu sirsnību uz brīdi.

Dvīņi

Pirmā dienas puse var būt bezkrāsaina un bezrūpīga. Uzņēmējiem nav ieteicams steigties ar ieguldījumiem. Labāk ir gaidīt piemērotākus apstākļus un pēc tam darboties pārliecinoši. Līdz vakaram situācija var mainīties. Iespējams, ka notikums būs spilgts un neaizmirstams. Nebaidieties riskēt.

Vēzis

Dienas vilšanās un cerības sabrukums. Iespējams, ka jaunie plāni, kas saistīti ar braucienu vai atvaļinājumu, nenotiks. Sarežģīta situācija ar radiniekiem. Iespējams, jūs būsiet spiesti iesaistīties neinteresantos, ikdienas darbos, kas prasa daudz fizisko piepūli.

Lasi arī: Labvēlīgās dienas 2018. gada jūnijā

Lauva

Jūs gaida likteņa pagrieziens, rūpīgi sagatavojieties tam un rūpējieties par savu spēku. Neliels satricinājums jums nekaitēs. “Tumsa” ar savu darbību galu galā izraisa stiprināšanu un pretdarbību gaismas īpašības cilvēka raksturu un veicina progresu. Un otrādi, veiksme un vēlmju izpilde ne vienmēr noved pie laimes. Tātad viss, kas tiek darīts – jo labāk.

Jaunava

Šī diena iezīmēs jaunu dzīves posmu. Iespējams, ka tas sāksies ar patīkamām ziņām, turpināsies ar lieliem pārsteigumiem un beigsies ar vispārēju atzīšanu. Mēģiniet pabeigt svarīgus gadījumus un izbeigt senus strīdus ar radiniekiem. Un patīkamākais laiks jums šodien – radinieku lokā, un ne vienmēr radinieki.

Svari

Daudziem Svariem šodien būs jāatsakās no plānotajiem plāniem un jāpievērš uzmanība tuvu cilvēku problēmām. Sadraudzības sajūta un sava pienākuma izpilde būs lielāka par paša labklājību. Vientuļajiem Svariem ir ieteicams novērtēt savu pieprasījumu un spēt pretoties miesas kārdinājumiem.

Skorpions

Šodien ir iespējams palielināt enerģiju. Esi uzmanīgs. Iespējams, ka būs grūti kontrolēt emocijas un kontrolēt situāciju. Padomājiet nopietni par savu dzīvi. Iespējams, ka parādīsies jaunas patiesības, kas bagātinās jūsu iekšējo pasauli un kalpos kā aizsardzība visās sarežģītajās situācijās.

Lasi arī: Zodiaka zīme Strēlnieks: raksturs, Vese***a, ideāla diēta

Strēlnieks

Negaidītas izmaiņas var izraisīt smagu darbu un pat iesaistīties pilnīgi nepazīstamā un neizpētītā uzņēmējdarbībā. Jūsu entuziasms veicinās lielus panākumus. Galvenais ir konsekvence izvēlēta mērķa sasniegšanā. Rezultāts būs atkarīgs tikai no tevis. Jūsu personīgajā dzīvē piesargāties no nodevībām un maldiem.

Mežāzis

Daudzi var mainīt savu uzvedību un pat izskatu. Šodien būs grūti ilgi un metodiski iesaistīties jebkurā darbā. Tikai iesaistoties radošumā, var aizraut Mežāzi.

Ūdensvīrs

Diena ir ideāla, lai sasniegtu mērķus un pašrealizāciju. Zvaigznes var jums palīdzēt, cenšoties realizēt ilgi lolotus dizainus. Iespējams, iedrošinot ziņas. Ja jūs nebraucat atvaļinājumā, ieteicams to izdarīt pēc iespējas ātrāk. Jums vajag atpūtu un ainavas maiņu.

Zivis

Aizmāršības un neuzmanības varbūtība, kas var radīt problēmas. Var rasties nopietnas Vese***as problēmas. Ieteicams konsultēties ar pieredzējušu speciālistu. Nekavējaties ar ārstēšanu, Sli**ba pati par sevi nepazudīs. To sekas var būt visneparedzamākās.

Avots

 

Leave a Comment