Horoskops nedēļai no 11. līdz 17. jūnijam – karma atgriežas

Astrologu prognozes palīdz tūkstošiem cilvēku iegūt uzticību un panākumus biznesā. Šīs septiņas dienas jūs varat saņemt noderīgus padomus visu laiku.

Šajā nedēļā daudzas zodiaka zīmes, visticamāk, izjutīs savas pagātnes kļūdu iespaidu. Cilvēka karma vienmēr negaidīti, neuzkrītoši darbojas, taču šonedēļ situācija var būt labvēlīgāka, jo dažas problēmas var iepriekš paredzēt. Neuztraucieties un neatsakieties no iepriekšējiem plāniem, ja vēlaties, lai viss paliktu vietā.

Lasi arī: Finanšu mēness kalendārs 2018. gada jūnijam

Auns

Auns kļūst pievilcīgāks citu cilvēku acīs, palīdzēs aktīvā Saule, jūsu galvenais asistents un enerģētikas instruktors. Pirmdiena, otrdiena un ceturtdiena būs ļoti pozitīvas, jo Saulei būs labvēlīgi aspekti ar citām planētām. Laime gaidīs ekonomistus, grāmatvežus, matemātikas skolotājus un citu precīzo zinātņu pārstāvjus. Skaitļiem būs īpašs svars. Centieties būt vienkārši, nemeklēt risinājumus, ja šajā jautājumā nav nozīmes.

Jūsu galvenais ienaidnieks ir Venēra. Šai planētai būs raksturīga mērena aktivitāte. Problēmas ta var radīt tikai pirmdien, jo to stiprinās spēcīgs aspekts ar Merkuru. Diena būs piepildīta ar mīlestību un nesaskaņām finanšu jautājumos, tādējādi nopietnus lēmumus, 11. jūnijā labāk neveikt. Sestdien un svētdien otrs tavs pretinieks, Mēness, būs neizdevīgā pozīcijā Lauvas zīmē. Tātad šīs divas dienas var viegli veltīt plānošanai nākotnes aktivitātēm, aktīvai atpūtai.

Lasi arī: Zodiaka zīme Strēlnieks: darbs un finanses

Vērsis

Jūsu veiksmīgākā nedēļas diena ir pirmdiena, 11. jūnijs. Mēness, jūsu patrons, būs jūsu Zodiaka zīmē, lai jūs varētu kļūt laimīgāki, jo veiksme tev sekos visur ar lielu varbūtību. Jūs varat sākt jaunu uzņēmējdarbību droši, sākt nopietnas izmaiņas, piemēram: pārvietoties, ceļot, pārdot vai nopirkt īpašumu, mainīt situāciju pasaulē un tā tālāk. Pievienojiet pozitīvu pret pirmo nedēļas dienu, palielinot Venēras aktivitāti, pateicoties spēcīgam aspektam ar Merkuru. Citas diezgan produktīvas dienas būs ceturtdiena un piektdiena, kad Mēness būs spēcīgs Vēzis.

Urāns un Plutons, jūsu divi ienaidnieki, būs aktīvi neitrālā Mēness laikā, tāpēc jums būs grūtības. Otrdien, jūs atradīsiet radošu stagnāciju un izvēles problēmu, ko ietekmēs Plutons, kas būs Saules skatījumā. Trešdien Urāns samazinās jūsu produktivitāti negatīvā aspekta dēļ ar Merkuru. Un sestdien un svētdien labāk neriskēt un atlikt visus svarīgos jautājumus, jo jūsu patrona planēta būs pilnīgi bez spēka.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment