Horoskops 10.novembrim – ļoti daudz situācijas notiks vienlaicīgi! Būs nepieciešamība pieņemt lēmumu!

Svari

Šodien, neskatoties uz nepatīkamiem pārsteigumiem, jūs spēsiet strādāt dziļi, veidot un stiprināt attiecības ar tuvu cilvēku. No viņa izturības un gudrības būs atkarīgi jūsu biznesa panākumi. Šīs dienas notikumi var nopietni ietekmēt jūsu uzskatus par sevi.

Lasi arī: Natālijas Pravdinas Feng Šui prognoze 2018. gada novembrim

Skorpions

Šajā dienā iespējamas izmaiņas, kontakti un jaunās paziņas. Bet piesargies no atkarības. Šodien jūs būsiet pilnīgi veseli, ja neņemsiet vērā vispārējo depresiju un nervozitāti, kas ir iepriekšējās dienas atbalsis. Padomājiet par Vese***as uzlabošanu, klausieties savu intuīciju un izvairoties no nepatīkamas komunikācijas.

Strēlnieks

Iespējami nepatīkami pārsteigumi. Šķiet, ka jūsu atbilde jums ir piemērota, bet vai tiešām tā ir? Plāni un jaunas idejas būtu jāsaglabā kopā ar jums, noslēpumā. Vese***as stāvoklis var strauji pasliktināties. Tāpēc pavadiet dienu mājās, atlieciet sanāksmi uz citu dienu.

Mežāzis

Esi gatavs nopietnai sarunai ar varas iestādēm. Pēcpusdienā jūs jutīsiet mīļoto atbalstu, bet dienas sākumā nepatikšanas neļaus jums nomierināties. Varbūt jums ir jādomā par jaunu uzvedības taktiku. Šajā dienā treniņš ir noderīgs. Sapņi būs pravietiski un sniegs konkrētu informāciju.

Lasi arī: Kādi skaitļi nes tev veiksmi, saskaņā ar tavu Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Iespējama letarģija, hronisku slimību saasināšanās. Sadarbībā – grūtības sakarā ar greizsirdību un neizpildītām cerībām. Esi uzmanīgs no vārdiem un darbiem. Jūsu radiniekiem būs nepieciešama jūsu uzmanība – iespējams, Sli**ba. Neaizmirsti par savu veselību.

Zivis

Šo dienu raksturo emocionāla depresija un uzmanības trūkums. Izvairieties no pārāk lielas uzticības, narcisma un negatīvas attieksmes pret saprātīgu kritiku. Tikai jūsu domāšana un pārdomātas darbības var nodrošināt veiksmi drīzumā. Pievērsiet uzmanību tuviem cilvēkiem, jo, pamatojoties uz greizsirdību un pārmērību, partneri izplata kādu distancēšanos un pārpratumus.

Avots: vedmochka

Leave a Comment