Horoskops 11. augustam -sāciet kalt plānus!

Jaunava

Šodien jūs jutīsieties laimīgāki, ja jūs pārsniegsiet parasto sistēmu. Zvaigznes iesaka mierīgi baudīt komplimentus un neapšaubīt viņu patiesumu. Sievietēm Jaunavām ir labvēlīgas jaunas paziņas – ir iespējams spīdēt, sevi parādīt no labākās puses. Vīriešiem Jaunavām neparedzētas problēmas var ievērojami sarežģīt attiecības ar radiniekiem.

Lasi arī: Ekstrasenss Jeļena Jaseviča: Kā pārvaldīt savu dzīvi ar Visuma likumu palīdzību

Svari

Pirmā dienas puse var radīt skumjas un vilšanos. Ir iespējami konflikti ar radiniekiem. Daudziem Svariem būs grūti saskaņoties ar vecāku paaudzes radinieku klātbūtni mājā un viņu nemainīgos ieteikumus. Pēcpusdienā būs pagrieziena punkts. Mīlēt vai sazināties ar draugiem, pavērs jaunas iespējas.

Skorpions

Izmantojiet savu šarmu savā labā – varbūt šodien ir jātiek galā ar daudzām problēmām vienlaicīgi. Labvēlīga attieksme no iestādēm vai valdības aģentūrām, taču savus plānus paturiet pie sevis.

Strēlnieks

Labvēlīgais periods tirdzniecības darījumiem un riskantiem darbiem turpinās. Profesionālajā darbībā ir iespējams negaidīts sasniegums. Šajā periodā jums ir nepieciešams atbalsts; paļauties uz draugiem, citādi veiksmes varbūtība būs tuvu nullei.

Mežāzis

Esi gatavs kādam no rīta sabojāt garastāvokli uz visu dienu. Centieties neievērot sanāksmes un apmeklējumus pirmās dienas pusē. Emocionāli iekrāsota fona dēļ jums būs ļoti grūti atrast kopīgu valodu ar radiniekiem un tuviem cilvēkiem. Cīnīties ar sliktu garastāvokli palīdzēs humors. Laba atpūta un pilnīgs miegs dos jums jautrību un optimismu.

Lasi arī: Kā panākt, lai vēlēšanās piepildītos. Iesaka “Ekstrasensu šova” dalībniece Jeļena Jasēviča

Ūdensvīrs

Diena ir jāpiepilda ar pozitīvu, kas tika norādīts iepriekšējās nedēļas dienās. Jūsu prognozes un drosmīgi lēmumi palielinās panākumu izredzes. Dzīves potenciāls pakāpeniski palielināsies, kas ietekmēs Ūdensvīra seksuālo enerģiju un personisko harizmu.

Zivis

Iespējamas galvassāpes, saindēšanās, ugunsgrēki. Lielie finanšu zaudējumi un zādzības nav izslēgtas. Nekādā gadījumā neuzsāciet jaunus riskantus notikumus – tie izrādīsies neizdevīgi. Atcelt visus braucienus, neceļot.

Avots

Leave a Comment