Horo***ps 11. augustam -sāciet kalt plānus!

Šodien centieties izvairīties no kontakta ar cilvēkiem. Izvairieties no fiziskas un emocionālas pārslodzes. Viss, ko ieplānosiet šodien, veiksies lieliski. Šīs dienas akmeņi: dimants un kalnu kristāls.

Auns

Diena ir labvēlīga summēšanai, lielāku pirkumu, nekustamā īpašuma iegādei, laulībai. Pirmajā dienas pusē dažas neskaidrības un paša šaubas var izraisīt nelielus pārpratumus. Bet tad jūs varēsiet sapulcēties un labi sagatavot savus plānus tuvākajai nākotnei. Labvēlīgas darbības, kas saistītas ar dzīves uzlabošanu, remontu, pārkārtošanu.

Lasi arī: Kādam dzīvniekam līdzinās jūsu vīrietis, ņemot vērā Zodiaka zīmi

Vērsis

Šodien esiet uzmanīgi savā rīcībā un vārdos. Izvairieties no pašpārliecinātības, narcisma un negatīvas attieksmes pret saprātīgu kritiku. Pēcpusdienā, iespējams, negaidītas ziņas, kas liks jums ienirt ģimenes biznesā. Var rasties problēmas, kas saistītas ar bērnu problēmām.

Dvīņi

Šodien, Dvīņi var gūt labumu, apmeklējot templi, parādot žēlsirdību un piedalīties liktenī tiem, kas tuvu jums. Svarīgi ir morālā attīrīšana, garīgums, intuīcija. Dažiem satraukums pēcpusdienā prasīs, lai jūs būtu neatkarīgs un ierobežots. Ir nepieciešams pārdomāt pagātni.

Vēzis

Pirmā dienas puse ir labvēlīga: tā sola patvērumu lielākiem spēkiem. Dienas otrajā pusē priekšplānā parādīsies ģimenes problēmas, tās aizņem daudz enerģijas un radīs izmaksas. Jums ļoti vajadzēs atbrīvoties no negatīvām emocijām. Ir ieteicama konfidencialitāte un saziņa ar dabu.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Lauva

Diena parasti ir labvēlīga. Jūsu nākamās dzīves cikls tiks atzīmēts ar palielinātu intuīciju, personīgo šarmu, auru. Radošās profesijas Lauvas varēs demonstrēt savus talantus un realizēt maksimāli iecerēto. Uzmanība sarunu biedram ļaus viņiem netieši novērtēt un daudz domāt. Zvaigznes iesaka šai dienai būt izturīgākam nekā jebkad agrāk.

Leave a Comment