Ekstrasenss Jeļena Jaseviča: Kā pārvaldīt savu dzīvi ar Visuma likumu palīdzību

Ekstrasenss Jeļena Jaseviča apgalvo, ka viss mūsu dzīvē notiek ne tā pat vien, bet gan saskaņā ar Visuma likumiem. Kā viņi strādā un kā tos izmantot, lai uzlabotu savu dzīvi, Ekstrasensu cīņu dalībniece pastāstīja savā tīmekļa vietnē.

Ja jūs domājat, ka dzīve ir slikti izturējusies pret jums, jūs esat kļūdījies. Tur nostrādāja Visuma likumi. Vai tu domā, ka veicas tikai izredzētajiem? Nē! Veiksme smaida tiem, kas zina, kā piesaistīt Visuma palīdzību viņu dzīvē. Nav nelaimes gadījumu, viss ir savstarpēji saistīts un notiek saskaņā ar Visuma likumiem. Lai tos izmantotu jūsu labā, jums ir jāsaprot, kā viņi strādā.

Lasīt arī: 7 galvenie Visuma likumi

Protams, ikvienam ir bijušas šādas dzīves situācijas:

  • Nolēmis kaut ko darīt, viss sāk darboties: pareizie cilvēki un resursi. Tikai kāda iemesla dēļ mēs šīs dāvanas neizmantojam tik bieži.
  • Tikai padomāju – tas piepildījās. Un, kā likums, negatīvās domas, mūsu bailes piepildās. Un viss, pateicoties negatīvajām domām, kaut kāda iemesla dēļ esam vairāk vērsti un uztveram tās.
  • Atcerējās par kādu cilvēku – viņš pazvanīja, atnāca vai nejauši satika.

Tie ir visi Visuma likumu izpausmes veidi mūsu dzīvē. Saskaņā ar Jeļenas Jasevičas teikto, viņi veido notikumus, un mēs radām apstākļus, lai tie uzrastos, ar savām domām, bailēm, vēlmēm un rīcību.

Lasīt arī: Domas materializācija: trīs paņēmieni, kas palīdzēs sasniegt vēlamo

Mūsu domas, vēlmes un darbības aktivizē Visuma spēkus, izraisa mehānismu, ar kura palīdzību, kaut kas notiek mūsu dzīvē.

Lai Visuma likumi darbotos jums, jums jāpārvalda savas domas un vēlmes. Atcerieties, ka, ja no kaut kā baidāties, tas notiks. Un, ja jūs visu uztverat negatīvā veidā (tas pat ir jautājums par dzīves detaļām, piemēram, par darba kavējumu vai nejaušu iekrišanu peļķē, pa ceļam uz mājām), tad Visums pastāvīgi sūtīs jums negatīvu.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment