Horoskops 11.februārim: centība tiks novērtēta!

Šodien kāds tiks iecelts saulītē un sajutīs tās siltumu, bet kādam nāksies pacensties, lai sasniegtu vēlamo!

Auns

Šī diena būs labvēlīga mīlestībai, gan tiem, kas jau ir attiecībās, gan tiem, kas vēl tikai meklē savu otro pusīti. Atliks tikai palūkoties apkārt. Arī ar darbiem veiksies. Vajadzētu doties apmeklēt, kādu svinīgu pasākumu.

Vērsis

Šis periods var būt saspringts. Bet visu, ko jūs nolemjat īstenot, var realizēt. Mīlestības sfērā valdīs harmonija. Jūs varat pastāstīt savam partnerim par savām vēlmēm un fantāzijām, un viņš centīsies tos īstenot.

Dvīņi

Nekādi nepatīkami pārsteigumi nav sagaidāmi.. Daudz no šīs dienas plānotā tiks realizēti. Palīdzība un atbalsts būs jūsu mīļajiem. Izvairieties no kulaku vicināšanas kopā ar alkoholu.

Vēzis

Šodien nav sagaidāmi interesanti notikumi, bet kāpēc gan tos nenoorganizēt pašam. Uzaiciniet savus mīļos vai draugus uz kādu interesantu atrakciju vai izklaidēm.

Lasīt arī: Kā piesaistīt naudu ar domu spēku

Lauva

Ļoti izdevīgs laiks mīlestībai. Jūs šodien atradīsiet to, kas jums trūkst. Darbā saņemsiet jauns iespējas, ko vajadzētu likt lietā.

Jaunava

Centieties izvairīties no kļūdām, tās var dārgi maksāt. Izsveriet visu, ko sakiet un padomājiet vai kaut ko nevajadzētu noklusēt. centieties dienu padarīt priecīgāku gan sev, gan citiem.

Svari

Neuztveriet visu tik tieši. Centieties saglabāt mieru un līdzsvaru. Atrodiet kādu hobiju vai vaļasprieku, kas jūs nomierinās. Noderīga būs aktīva atpūta dabā.

Skorpions

Šodien nav vēlams sākt jaunus darbus. netērējiet savu enerģiju sīkumos. Toties organizēt jautru pasākumu vai atpūtu laukos, nāks par labu.

Lasīt arī: Kā paātrināt atveseļošanos no gripas un saaukstēšanās

Strēlnieks

Neradiet sev grūtības, kuras pēc tam jūs cenšaties pārvarēt un izlikties par varoni. Iespējami konflikti, it īpaši ar pretējā dzimumu. Centieties atturēties no jeb kādiem kārdinājumiem.

Mežāzis

Jūs varat saplānot sarežģītus darbus, jo tieši šodien, jums būs pietiekoši spēka tikt galā ar tām. Jebkuras sarunas jāuztur visaugstākajā līmenī. Ja ir iespēja, tad dodieties uz tālām zemēm ar savu dvēseles draugu.

Ūdensvīrs

Šis periods ir nelabvēlīgs jaunu lietu uzsākšanai. Visi spilgtie piedāvājumi, kas jums tagad tiks piedāvāti, vien tādas ilūzijas vien būs. Neveiciet kardinālas izmaiņas savā izskatā.

Zivis

Diena prasīs ātru reakciju, atbildīgas darbības un nepieciešamību vadīt citus. Beznosacījumu panākumi gaida tos, kas iesaistīti radošajā darbībā. Būtiska izdevumu vai finansiālo zaudējumu varbūtība ir diezgan augsta. Bet diena ir izdevīga ceļošanai un ciemiņiem.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment