Horoskops 11. maijam – iespēja uzlabot savstarpējās attiecības!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 11. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šī diena ir labvēlīga biznesa komunikācijai. Draudzība sāk dzīvot, parādīsies negaidīti naudas līdzekļi. Pateicoties draugu palīdzībai, ir iespējama finansiāla atdeve. Ja vēlaties parādīt savas stiprās puses, jūs varat atklāti sevi pasludināt (ja jūs to nepārspīlēsiet, jūs būsiet veiksmīgi). Nemēģiniet gūt panākumus ar spēku, tas nav nepieciešams.

LASI ARĪ: Mūsu tikšanās nav nejaušas un tām ir sava nozīme

Vērsis

Tas ir labs laiks, lai apgūtu jaunas datorprogrammas vai modernas tehnoloģijas. Iespējams, ka jūs būsiet „piepildīts” ar kaislību un slāpēm pēc piedzīvojumiem. Jūsu seksualitātes magnētiskais lauks maksimāli apsildīs apkārtējo telpu. Reaģējiet uz cilvēku attiecībām, parādot patiesu garīgo devību un sirsnību. Bet neļaujiet ar sevi manipulēt, jo jūs būsiet laimīgi tikai tad, kad neviens netraucēs tavai dzīvei.

Dvīņi

No rīta jūs pārsteigs bezrūpīga noskaņa. Vakars ir piemērots, lai dotos pie draugiem, uz ballītēm vai tiktos ar jaunām paziņām. Mēģiniet koncentrēties uz darbu.

Vēzis

Tuvos cilvēkus pārsteigs jūsu altruisms, vēlme palīdzēt grūtos laikos, patiesa līdzjūtība. Netērējiet laiku vienatnē. Tērzējiet ar veciem draugiem vai labiem paziņām un ar tuviem radiniekiem.

LASI ARĪ: Kā kļūt veiksmīgam saskaņā ar Zodiaka zīmi

Lauva

Bieži tiek veiktas iepirkšanās, izdevumi intelektuālajās klasēs, komunikāciju iegāde. Padariet savu dzīvi ērtāku. Bet tajā pašā laikā paturiet prātā, ka jūs būsiet laimīgi tikai tad, kad jūs varat sadarboties ar citiem cilvēkiem ar maksimālu efektivitāti.

Jaunava

Šodien ir labākais laiks, lai sazinātos ar tuviem radiniekiem. Labs vakars ar savu mīļoto. Tikšanās laikā neuztraucieties par dzīvi, bet drīzāk pārrunājiet situāciju un reālās izejas no sarežģītajām situācijām.

Svari

Pieaug konfliktu iespējamība, domstarpības ar “otro pusi”, mājsaimniecības locekļiem, draugiem un kolēģiem. Ja kāda iemesla dēļ jūs nevarat aiziet no pilsētas, neaizliedziet sev prieku doties pastaigā. Vienotība ar dabu izglābs jūs no drūma noskaņojuma.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 29.aprīļa līdz 18. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Skorpions

Planētu harmonija padarīs dienu ārkārtīgi izdevīgu sanāksmēm un saziņai ar radiniekiem un draugiem, kurus var uzaicināt apmeklēt, un, priecēt ar izsmalcinātiem ēdieniem un dzērieniem. Veiciniet iecietību pret cilvēku trūkumiem. Tavs uzdevums ir uzlabot saziņu starp cilvēkiem. Jūs būsiet laimīgi tikai garīgās tuvības un labvēlības atmosfērā.

Strēlnieks

Šī diena ir piemērota komunikācijas loka paplašināšanai, ilgtermiņa plānošanai. Spēcīga intelektuālā darbība novedīs pie daudzsološām jomām, kas jūs interesē. Laba diena strādāt ar plašsaziņas līdzekļiem, lekcijas, kā arī jaunu datorprogrammu izstrāde.

Mežāzis

Šodien darba vai jūsu uzņēmuma finanšu lietas var pārvietoties vienu soli tuvāk mērķim. Mežāzis var noslēgt abpusēji izdevīgus līgumus. Jūtieties brīvi rīkoties pakalpojumu sektorā, pārtikā, modernās sadzīves ierīcēs. Klienti būs draudzīgi un laipni.

LASI ARĪ: 6 zodiaka zīmes, ar kurām ir visgrūtāk manipulēt!

Ūdensvīrs

Laiks uzlabosies, un garastāvoklis ievērojami uzlabosies. Jūsu Vese***a uzlabosies. Jūs varat uzlabot savu veselību, līdzsvarojot garīgo stāvokli. Ir pienācis laiks meklēt informāciju par jūsu slimību un ieviest praksē ieteikumus, kā atbrīvoties no tās. Labs laiks diētas maiņai.

Zivis

Zivis, kurām nepieciešams patrons, sponsors vai aizsargs, šodien noteikti tiksies ar nepieciešamo personu. Nav izslēgts līgumu slēgšana un laimīgas arodbiedrības. Tas var attiekties gan uz laulības, gan radošo līdzautoru. Pirms jūs sasniegsiet vēlamo rezultātu, jums būs jāpārvar ļaunprātīgi domājošo cilvēku pretestība pret savu tuvāko vidi.

avots: vedmochka

Leave a Comment