Horoskops 10. maijam – jūs atradīsieties izvēles priekšā!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 10. maijam. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Auns

Šī diena simbolizē pasīvo domāšanu. Jūs noteikti uzzināsiet daudz, vienkārši skatoties un klausoties. Neiejaucieties strīdos, pretējā gadījumā jūs vainos. Nedrīkst reaģēt uz pārāk pievilcīgiem uzņēmējdarbības priekšlikumiem, kā arī riskēt ar veselību.

LASI ARĪ: Numeroloģiskais horoskops 2019. gada maijam – būs grūtāk sasniegt mērķus!

Vērsis

Daudziem Vēršiem, kas strādā mākslas un radošuma jomā, pavērsies labas iespējas savu talantu realizācijai. Jūs varēsiet sasniegt savu vēlmju pilnīgu realizāciju, ja jūs piešķirsiet impulsus estētiskai orientācijai vai humanistiskai nozīmei.

Dvīņi

No rīta harmoniskā planētu mijiedarbība padarīs daudz mobilāku, spējīgu ātri pieņemt finanšu lēmumus. Izvairieties no nepārdomātām darbībām un piedzīvojumiem, neinvestējiet līdzekļus projektos, īpaši tajos, kas saistīti ar inovatīvām tehnoloģijām, aviāciju, elektroniku. Izvairieties no azartspēlēm. Jums tikai jāpateicas Dievam par savu labklājību.

Vēzis

Pārceļoties, pārvietosies bezpeļņas. Nav izslēgtas neveiksmes, runājot ar skolotājiem, vadītājiem, priekšniekiem, ko rada diplomātijas trūkums. Nav labs laiks ieguldīt būvniecībā, mājokļu kredītos un mājokļu iegādē.

LASI ARĪ: Kurām Zodiaka zīmēm nauda pati līp klāt

Lauva

Planētu stāvoklis būs pamats pamatīgām izmaiņām Lauvas karjerā vai sociālajā statusā. Daudzi no viņiem saņems priekšlikumu (uzņēmumu vai personisku), kas ievērojami mainīs tavu dzīvi. Pirms priekšlikuma pieņemšanas vai noraidīšanas viss ir rūpīgi jāizvērtē, jo jūs riskējat rīkoties pārāk impulsīvi.

Jaunava

Planētas palielinās vēlmi pēc jauniem savienojumiem, tostarp mīlestības, kas ļoti ātri kļūs par intīmiem, bet pēc tam pēkšņi pazūd arī no jūsu dzīves. Pretojieties kārdinājumam, tad problēmas var novērst.

Svari

Laba veiksme pavadīs Svarus izglītojošās un zinātniskās darbībās, garajos ceļojumos, reklāmā, publiskajā runā tiesvedībā. Jo brīvāk un netradicionālāk rīkosieties, jo labāk. Nopietnās lietās paļaujieties uz draudzīgu atbalstu un aizsardzību.

LASI ARĪ: Retrograda Saturns no 2019. gada 29.aprīļa līdz 18. septembrim: sagaidāma negatīva ietekme!

Skorpions

Zvaigznes sola panākumus skolā, iegūstot jaunas zināšanas, uzlabojot prasmes. Vecāka gadagājuma pārstāvji no šīs zīmes var nodot dzīvi un profesionālo pieredzi savās nodaļās. Aktīvi izmantojiet interneta, pasta, tostarp e-pasta, telefona iespējas kā kontaktu līdzekļus ar kolēģiem, draugiem. Jūtieties brīvi aizstāvēt savu viedokli.

Strēlnieks

Negaidīti patīkami pārsteigumi nav izslēgti ne tikai uzņēmējdarbībā, bet arī personiskajā dzīvē. Atsakieties piedalīties piedzīvojumu projektos, kas sola lielāku peļņu. Mīlestības sfērā zvaigznes apliecina pilnīgu harmoniju un savstarpēju sapratni.

Mežāzis

Labs laiks, lai veiktu svarīgus uzdevumus, kas prasa pacietību, precizitāti un uzmanību. Jums būs jāsaglabā visas frontes, cenšoties apzinīgi pildīt profesionālos pienākumus un neaizmirstiet rūpēties par mājsaimniecību.

LASI ARĪ: 5 lietas mājā, kas piesaistīs mīlestību

Ūdensvīrs

No rīta jūs pārsteigs bezrūpīga noskaņa. Vakars ir piemērots, lai dotos pie draugiem, uz ballītēm vai tiktos ar jaunām paziņām. Mēģiniet koncentrēties uz darbu. Atlieciet medicīniskās pārbaudes, jo, veicot pārbaudes, palielinās kļūdu risks un iegūt nepareizu diagnozi.

Zivis

Planētu stāvoklis sola brīnišķīgu dienu. Rīts veicina īsus braucienus, saziņu ar kaimiņiem, studijas, kopīgu uzņēmējdarbību. Centieties pakārtot savu dzīvi noteiktam mērķim – un jūs to sasniegsiet, jo jūs varat viegli iedvesmot, aizdegties ar entuziasmu. Ja jums nav iespēju parādīt savas labākās īpašības, tad jūs varat kļūt garlaicīgs un greizsirdīgs.

avots: vedmochka

Leave a Comment