Horoskops 12. februārim – netērējiet laiku un naudu uz nevajadzīgām lietām un cilvēkiem!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas, tieši tev, 12. februārim. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam! Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē!

Ja jūs interesē kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu, tad šeit jūs atradīsiet atbildi! Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Diena ir labvēlīga līgumu un apvienību noslēgšanai, dokumentiem un finanšu darījumiem. Iespējams, grūtības un sarežģījumi ģimenes attiecībās. Nemēģiniet pārcelt savas bažas uz citu cilvēku pleciem. Izstrādātā intuīcija palīdzēs atrast izeju no krīzes situācijas. Ja jūs šodien saslimstat, Sli**ba būs gara un smaga, komplikācijas ir iespējamas. Rūpējieties par sevi.

LASI ARĪ: Mums visiem ir nepieciešams Vērsis! 14 lietas, kas padara Vērsi par labāko Zodiaka zīmi

Vērsis

Diena ir labvēlīga notariālajiem dokumentiem, pārsūdzībai pie priekšniekiem, iestādēm un valsts iestādēm. Iespējams, ka būs iespējams mainīt notikumu gaitu jūsu labā. Iespējams, šī diena ļaus jums vienoties ar partneri vai atrast mieru dvēselē.

Dvīņi

Tendence uz pašanalīzi var novest pie pārmērīgas paškritikas un iegremdēšanās savās domās, kas būs iemesls strīdiem ar mīļajiem. Jūsu attiecības var apstāties. Diena ir labvēlīga sportam un jebkuram fiziskam darbam.

Vēzis

Šī diena ir labākā karjeras attīstībai. Iespējams, ka personīgie panākumi būs grūti, bet materiālos jautājumus nebūs viegli atrisināt – iespējams, pasliktinās finansiālais stāvoklis, kas saistīts ar neveiksmīgu pirkumu vai iepriekš sniegtiem solījumiem. Jums ir rūpīgi jāizpēta.

LASI ARĪ: Sargieties: šīs 5 Zodiaka zīmes ņem daudz vairāk, nekā tās dod!

Lauva

Šodien, gaidiet labas ziņas vai patīkamu sanāksmi. Izvairieties no paškritikas vai, otrādi, palielināt pretenzijas pret partneri. Aicinājums apmeklēt jaunus draugus, kuri varbūt vēlāk jums kļūs par labiem palīgiem.

Jaunava

Iekšējo spēku pamošanās diena un iekšējā dabas transformācija. Varbūt jūs atradīsiet aizraujošu braucienu vai negaidītu paziņu, ko ilgu laiku atcerēsieties un radīs daudz patīkamu sajūtu. Dienu vajadzētu veltīt materiālo problēmu risināšanai un viss, kas saistīts ar personīgo labklājību. Izvairieties no paaugstināta toņa, strādājot ar bērniem. Jūsu ārējā smaguma pakāpe var traucēt vēlmei pēc harmonijas ģimenē.

Svari

Aktīva, radoša diena. Simbolizē mērķa izvēli, principu aizsardzību, iekšējās enerģijas koncentrāciju. Palielināsies jūsu jutīgums, intuīcija un uzņēmība. Īpaši tas attiecas uz radošo profesiju Svariem. Iespējams, jūs sajutīsiet spēka piepūli un strādāsiet ar entuziasmu. Iespējams, jūs varat viegli atrisināt profesionālos jautājumus, sasniegt izrāvienu biznesā, radīt idejas dzīvē. Labi veikt pirkumus, iegūt ticamību, turpināt darbu.

LASI ARĪ: Trīs paši lieliskākie vīri saskaņā ar Zodiaku

Skorpions

Kosmiskās enerģijas pamošanās un transformācijas diena. Dienas pirmajā pusē tiks radīts satraukums. Efektivitāte palielināsies, kas labvēlīgi ietekmēs varas stiprināšanu. Būs iespējams novērtēt visas partneru priekšrocības un trūkumus, kritiski izvērtēt sasniegtos rezultātus un izklāstīt veiksmīgus nākotnes plānus. Iespējams, ka vakarā jums būs jāsaskaras ar nelielām mājsaimniecības problēmām vai finanšu jautājumiem. Jūs, iespējams, zaudēsiet daļu kapitāla vai nesaņemsiet naudu, ko jūs gaidījāt.

Strēlnieks

Labvēlīgs periods, dodot iespēju pārdomāt iepriekšējo pieredzi un veidot labus nākotnes plānus. Tomēr šodien jums nevajadzētu sākt jaunus darbus – labāk ir pabeigt vecos. Mīlestības vilšanās tiks apgrūtināta. Reālisms un praktiskums aizēno jūtīgo. Daži infantilismi var novest pie pašapziņas zaudēšanas. Jums ir jātiek galā ar negatīvām emocijām. Neatstājiet radiniekus un draugus bez palīdzības un atbalsta.

Mežāzis

Diena parasti ir labvēlīga. Aura ir nostiprināta, palielinās dzīves potenciāls un seksualitāte. Daudzus Mežāžu vīriešus sagaida panākumi, ja vien viņi neuzņemas globālas problēmas un nemēģinās pārvērst pasauli. Nepārvērtējiet savu spēku un spējas, tās nav milzīgas. Sievietes Mežāžu pārmērīga aktivitāte var radīt problēmas viņa personīgajā dzīvē vai nervu sabrukumu. Takts un uzticība neparādīs greizsirdību vai aizvainojumu. Var rasties Vese***as problēmas. Sapņi var būt pravietiski. Rotaslietas, rotājumi sapnī – uz slimību.

LASI ARĪ: Vajadzīgais cilvēks nonāks jūsu dzīvē pareizajā brīdī: 4 svarīgi noteikumi

Ūdensvīrs

Dienas pirmā puse var būt nelabvēlīga jūsu vēlmēm pēc praktiskuma. Tendence pielūgt tradīcijas un centību ir uztverama kā stīvums un snobisms. Iespējams, ka jūs būsiet spiesti atcelt pārējo, un uzņemties papildu pienākumus. Jūsu spēja dot un neiedziļināties atklātā konfliktā ievērojami samazinās dienas negatīvās tendences. Sapnis tiks piepildīsies tajā pašā dienā. Mūzika, mūzikas instrumentu atskaņošana sapnī – prieks un laime.

Zivis

Jūsu uzticamība un reputācija var nonākt neparedzētā uzbrukumā. Esiet raksturīgi savam ierobežojumam – nemēģiniet pārtraukt un nepieņemiet kritiskus komentārus savā adresē pārāk sāpīgi. Negaidītās ziņas, ko jūs varat saņemt otrajā pusē, ļaus jums apkopot savus vecos plānus.

avots: vedmochka

Leave a Comment