Horoskops 13.aprīlim: piemērota diena darbam

Neskatoties uz to, ka melnā piektdiena, diena solās būt pozitīva, ja vien būsiet apdomīgi un neradīsiet konfliktus!

Auns

Šis laiks daudzos aspektos ir labvēlīgs. Ja esat pasīvs novērotājs, tad šajā dienā vienkārši mierīgi dzīvojiet. Bet, ja jūs gribat uzņemties iniciatīvu, jūsu ceļā nebūs šķēršļu. Šodien, atturēties no došanās uz skaistumkopšanas salonu – tas nav labākais laiks, lai mainītu tēlu.

Vērsis

Jums būs pietiekami daudz spēka un enerģijas. Labas izredzes var rasties darbā, bet nevajadzētu uzticēties cilvēkiem, kuri sola pārāk daudz. No jebkura strīda jūs varēsiet uzvarēt, jo jūsu pārliecināšanas dāvana tagad ir visaugstākā.

Dvīņi

Šajā periodā ir jādara daudzas lietas un jāpieņem atbildīgi lēmumi. Vienkārši izvairieties no līdzdalības konfliktos. Lietas, ko jūs iegūsiet šajā periodā, ilgi kalpos jums. Naudas parādi, mēģiniet nedot vai neņemt.

Vēzis

Nav sagaidāmas nopietnas problēmas. Ja vēlaties sākt jaunu biznesu, tagad ir tik labs laiks. Uzņemties iniciatīvu savās rokās un neliecieties pirms šķēršļiem. Attiecībās ar radiniekiem nevajadzētu būt viltīgam – jums ir nepieciešama pilnīga sirsnība.

Lasīt arī: Katrina Gupalo izdod debijas albumu un dodas ASV koncerttūrē

Lauva

Šis periods ir labvēlīgs jebkuram centienam, neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns projekts vai hobijs. Pieņemot lēmumus, jums nevajadzētu šaubīties par jūsu pareizību. Dienas beigās piesardzīgi konsultē cilvēkus, kas var būt viltīgi, meklējot ieguvumus sev.

Jaunava

Neveiciet neapdomātus soļus, tie visticamāk izrādīsies neveiksmīgi. Profesionālajā jomā nevajadzētu būt būtiskām izmaiņām, viss turpināsies kā iepriekš. Runājot par jauniem cilvēkiem, esiet uzmanīgi, lai tie nebūtu pārāk negodīgi.

Svari

Šajā laikā jums ir jāuzņemas iniciatīva. Nevērsiet uzmanību uz mazām lietām, koncentrējoties uz vissvarīgāko lietu. Emocijas jums traucēs, tāpēc mēģiniet uzmanīgi apsvērt jebkuru problēmu. Tas ir labs laiks maziem braucieniem.

Skorpions

Tagad viss būs uz taviem pleciem. Galvenais nav slinkums. Lielisks laiks, lai mainītu ikdienas rutīnu un panāktu optimālāko. Personāla līmenī nedrīkst būt vilšanās.

Lasīt arī: Dānijā vidēji stundā pērn darbspēkam maksāts 42,5 eiro, kamēr Latvijā – 8,1 eiro

Strēlnieks

Jums var būt mazliet jāuztraucas par problēmām darbā. Ir lietderīgi neuzvelt visu uz sevi, bet neatsakieties no darbinieku palīdzības. Uzticieties informācijai, kuru saņemsiet pēcpusdienā. Intuīcija tagad ir slikts padomnieks.

Mežāzis

Mēģiniet atrast vairāk laika nodarbēm, kas jums patīk. Neierobežojiet sevi pēc vēlmēm. Šajā dienā izvairieties izskaidrot attiecības. Tagad jūs varat paļauties uz tuvu cilvēku emocionālo atbalstu.

Ūdensvīrs

No rīta sagaidāma interesanta jauna paziņa. Jūs varat piezvanīt personai, ar kuru jūs jau sen esat atšķirti. Bet mēģiniet izslēgt visas savas intereses no jūsu attiecībām. Pareizs citu cilvēku iespēju novērtējums novērsīs nepatiesas cerības un veltīgas cerības.

Zivis

Šajā dienā jums būs viegli atrisināt strīdīgos jautājumus. Pievērsiet uzmanību finanšu lietu stāvoklim. Izvairieties no riskantiem darījumiem, mēģiniet izvairīties no nepazīstamiem cilvēkiem, jo tagad risks kļūt par krāpšanas upuri ir īpaši augsts.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment