Horoskops 14.aprīlim: riskanta diena!

Šī diena solās būt ne visai labvēlīga, jābūt uzmanīgiem pret savu veselību, centieties nepārvērtēt pavasari!

Auns

Šodien jums nevajadzētu būt pārāk uzbudināmam darbā, jo daudzi no jūsu sasniegumiem vienkārši netiks pamanīti vai tiks pieņemti par pašsaprotamu. Padomā, vai tavā dzīvē nav tādu lietu, kas jūs apgrūtina. Ja jūs saprotat, ka dažas attiecības vai lietas jums ir apgrūtinošas, atbrīvojieties no tām bez nožēlas, tagad tam ir labs laiks.

Vērsis

Darbā labāk turpināt uzsākto darbu, lai atjaunotu kārtību. No rīta nav nepieciešams iepazīties ar paziņām. Vakaru pavadiet ar ģimeni. Labvēlīgā planētu atrašanās vieta palīdzēs panākt kopēju viedokli jebkurā jautājumā. Pēcpusdienā jūsu perspektīvā var parādīties daudzsološs priekšlikums.

Dvīņi

Tagad jums ir jādomā par lietām, kas būs jārisina tuvākajā nākotnē. Izvairieties no kritikas ikviena adresē. Tas var izraisīt strīdus. Pēcpusdienā ir iespējama negaidīta tikšanās vai interesanta informācija.

Vēzis

Diena ir piemērota aktīvajām darbībām, kā arī jaunām lietām, lai jūs varētu veidot grandiozus plānus. Tagad jums būs liela nozīme garīgajā saziņā, dzīvajā viedokļu apmaiņā, tādēļ vakara draugu apmeklējumi nebūs lieki.

Lasīt arī: Šķīdoņa dēļ slēgti pieci vietējo ceļu posmi; masas ierobežojumi ieviesti vairāk nekā 930 grants autoceļu posmos

Lauva

Var rasties Vese***as problēmas, ir iespējamas saaukstēšanās. Runājot ar cilvēkiem, jūs varat būt neobjektīvs. Tāpēc jādomā vispirms un tikai pēc tam jārīkojas.

Jaunava

Šajā dienā nevajadzētu risināt gadījumus, kad pastāv pat daļa no riska. Esiet īpaši uzmanīgs, strādājot ar caurdurošiem un griešanas instrumentiem. Pirmā dienas puse ir saistīta ar negaidītiem strīdiem ar tuviem cilvēkiem. Ja tas notiks, otrā dienas pusē labāk izlīkstiet mieru. Vakarā esiet kopā ar ģimeni.

Svari

Piešķiriet enerģiju dzīvokļa iekārtošanai. Lai ko jūs darāt – vienkārša mēbeļu pārkārtošana vai nopietns remonts – rezultāts pārsniegs jūsu cerības. Ja jūs saduraties ar tuvu personu, ņemiet vērā: tagad ir pienācis laiks, lai izlīgtu.

Skorpions

Esiet drosmīgāki, pieņemot lēmumus! Ar vadību varat apspriest profesionālos jautājumus. Bet esiet piesardzīgs, uzticot savus personīgos noslēpumus nejaušajiem cilvēkiem. Izklaidējies un piedāvā izredzes sazināties ar cilvēkiem, kas ir tuvu garam. Vientuļajiem zvaigznes apsola interesantu paziņu.

Lasīt arī:  Liepāju iepazīšanās vizītē apmeklē Amerikas Savienoto Valstu vēstniecības preses un kultūras atašejs

Strēlnieks

Aizsargājiet savus nervus. Iespējamie konflikti ar kolēģiem vai ģimenes locekļiem var pasliktināt jūsu labsajūtu. Finansēs jums jābūt rezervētam – mēģiniet neieguldīt naudu gadījumos, kas rada pat mazas šaubas.

Mežāzis

Dariet vairāk lietas, kas jums patīk, atpūsties varat vēlāk. Ir iespējams strīds ar mīļoto. Jūs no tā varat izvairīties, atturoties no neapdomīgām darbībām. Vakarā ir iespējama jauna interesanta iepazīšanās.

Ūdensvīrs

Jūsu ķermeņa enerģijas resursi pašlaik ir augstumā, veselībā un aktivitātēs, kuras neaizņem laiku, lai jūs varētu droši plānot jebkuru uzņēmējdarbību un aktivitātes. Šodien jūs varat saņemt vērtīgu (kā tas būs ar laiku) padomu, kam labāk sekot.

Zivis

Tagad ir laiks, kad jūs varat jebkurā jomā atrasties zirga mugurā. Šī diena ir labvēlīga, lai atrastu jaunu darbu. Ir iespējams iegūt interesantu informāciju, kas palīdzēs jums izdarīt pareizo lēmumu.

 

Avots: vedmochka.net

Gunta Graudiņa

Leave a Comment