Horoskops 14. augustam – zināšanas ir visa atslēga!

Šī diena ir veiksmīga komunikācijai, sanāksmēm un dažādām norunām.  Esiet uzmanīgi no pēkšņām provokācijām. Šīs dienas akmeņi: sardoniks, amazonīts, zaļais nefrīts.

Auns

Labvēlīga diena Auniem, darot darbus un biznesu. Šodien jūs varat saņemt jaukus ziņojumus vai vilinošu piedāvājumu piedalīties kopīgā projektā. Nesteidzieties dot piekrišanu: lieta prasīs maksimālu laiku un pūles.

Lasi arī: Ko darīt, ja zodiaka zīme neatbilst raksturam

Vērsis

Līdzsvara diena, kosmiskās enerģijas iegāde, pašaizņemšanās, personīgās dzīves ierīce. Jūsu šarms un neatlaidība palīdzēs sasniegt augstu rezultātu, bet jums nevajadzētu piespiest notikumus – jūsu panākumi ir atkarīgi no lēnas uz priekšu vērstas kustības virzienā uz mērķi.

Dvīņi

Nelabvēlīga diena, īpaši Dvīņu vīriešiem. Dzīves potenciāls ir ārkārtīgi zems, tāpēc kontaktiem ar partneriem vai priekšniekiem būs grūti. Ģimenes problēmas vai mājsaimniecības darbi radīs papildu izmaksas. Dvīņu sieviešu personīgajā dzīvē ir paredzēts patīkams notikums. Iespējams, ka jūs veiksmīgi atrisināt radušās problēmas, bet neticiet solījumiem, ierobežojiet savas emocijas.

Vēzis

Zvaigznes solās sniegt panākumus vīriešiem, radošajās profesijās. Reakcijas ātrums, spēja atrast pareizos risinājumus gandrīz bezcerīgās situācijās, intuīcija – tas viss palīdzēs radīt priekšnoteikumus, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Sievietes-Vēžus šodien gaida nelielas nepatikšanas viņu personīgajā dzīvē.

Lasi arī: Vīriešu vērtējums pēc Zodiaka zīmes: ar kuru labāk nesākt attiecības

Lauva

Diena solās būtiski mainīt tavu dzīvi. Sagatavojies pārmaiņām. Esiet modri un nepieņemiet nevienu padomu, jo slepenais ienaidnieks joprojām cenšas jums nodarīt ļaunumu. Jūsu elastība un pašpārbaude palīdzēs apiet slēptos slazdus. Ievērojiet visus kolektīvos pasākumus ar piesardzību.

Leave a Comment