Horo***ps 13.augustam – nepadodieties vājībām!

Šī diena būs ļoti enerģētiska, tāpēc izvairieties būt pasīvi, centieties nodoties kādām aktivitātēm. Esiet uzmanīgi no agresijas. SPA procedūras ir vēlamas. Šīs dienas akmeņi: rubīns, pirīts, aventurīns.

Auns

Pavadiet dienu relaksējoši, pārgājieni pa mežiem vai pastaigas pa parku. Jūsu mīļajiem ir nepieciešama jūsu uzmanība un maigums. Uzturā lietojiet kvalitatīvu pārtiku. Var rasties Vese***as problēmas. Atcerieties, ka viss ir labs mērenībā.

Lasi arī: Šīm Zodiaka zīmēm augustā ļoti veiksies finansēs!

Vērsis

Smaga un bīstama diena, nelabvēlīga aktīvajam darbam. Uzmaniet veselību – droši vien ķļūs sliktāk. Ierobežojiet kontaktus, atceliet tikšanās vai sanāksmes. Iespējams, negatīva ietekme vai sliktas ziņas.

Dvīņi

Diena ir atzīmēta ar nenoteiktību, šaubām. Uzņēmējdarbība vai riskanti finanšu darījumi radīs zaudējumus. Ironija un optimisms palīdzēs samazināt negatīvās dienas tendences. Pastaigas svaigā gaisā jums noderēs.

Vēzis

Vēža dzīves potenciālam mūsdienās ir tendence palielināties. Laba diena treniņam, jauna biznesa uzsākšanai, profilaktiskais un ārstnieciskais kurss, būvniecība, remonts. Zvaigznes neiesaka mainīt darba vietu vai darbības jomu, tomēr uzmanīgi apsveriet visus priekšlikumus.

Lasi arī: Kā panākt, lai vēlēšanās piepildītos. Iesaka “Ekstrasensu šova” dalībniece Jeļena Jasēviča

Lauva

Labvēlīga diena jaunām paziņām, jauno vietu apmeklējumi, ceļojumi, pārsūdzības varas iestādēm, institūcijām. Jūsu ieskats, optimisms un radošums jebkurā biznesā var radīt lielus rezultātus. Otrā dienas puse var būt sarežģīta, tāpēc visas svarīgās lietas mēģiniet izdarīt no rīta.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment