Horo***ps 14.jūlijam – dažiem var rasties pārbilnība

Šajā dienā ir labi sākt nodarboties ar sportu. Kontaktējieties ar tikai ar tiem cilvēkiem, ar kuriem vēlaties. Izvairieties no pārēšanās. Esiet dāsni! Varat sākt veselīgu dietu. Šīs dienas akmeņi: žadeīts, kalceodons, ahāts.

Auns

Labvēlīga diena Aunam, biznesā un darbā. Šodien jūs varat saņemt jaukus ziņojumus vai vilinošu piedāvājumu piedalīties kopīgā projektā. Nesteidzieties dot piekrišanu: lieta prasīs maksimālu laiku un pūles.

Vērsis

Līdzsvara diena, kosmiskās enerģijas iegāde, pašaizņemšanās, personīgās dzīves ierīce. Jūsu šarms un neatlaidība palīdzēs sasniegt augstu rezultātu, bet jums nevajadzētu piespiest notikumus – jūsu panākumi ir atkarīgi no lēnas uz priekšu vērstas kustības virzienā uz mērķi.

Dvīņi

Nelabvēlīga diena, īpaši Dvīņu vīriešiem. Dzīves potenciāls ir ārkārtīgi zems, tāpēc kontaktēšanās ar partneriem vai priekšniekiem būs grūta. Ģimenes problēmas vai mājsaimniecības darbi radīs papildu izmaksas. Dvīņu sievietēm personīgajā dzīvē ir paredzēts patīkams notikums. Iespējams, ka jūs veiksmīgi atrisināt radušās problēmas, bet neticat solījumiem, ierobežojiet savas emocijas.

Vēzis

Zvaigznes sola panākumu gūšanu vīriešiem, radošajās profesijās. Reakcijas ātrums, spēja atrast pareizos risinājumus gandrīz bezcerīgās situācijās, intuīcija – tas viss palīdzēs radīt priekšnoteikumus, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli. Sievietes-Vēžus, šodien gaida nelielas nepatikšanas viņu personīgajā dzīvē.

Lasi arī: 8 satraucošas pazīmes, ka jūs esat emocionāli izsmelts, un jums nepieciešama palīdzība!

Lauva

Diena solās būtiski mainīt savu dzīvi. Sagatavojies pārmaiņām. Esiet modri un neatsakiet nevienu padomu, jo slepenais detektīvs joprojām cenšas jums nodarīt ļaunumu. Jūsu elastība un pašpārbaude palīdzēs apiet slēptos slazdus. Ievērojiet visus kolektīvos pasākumus ar piesardzību.

Jaunava

Centieties nesākt grandiozus projektus, neuzticaties solījumiem un garantijām. Šodien jūsu piesardzība un domāšana būs noderīga. Pateicoties planētu patronāžai, panākumi seksuālajā sfērā ir iespējami.

Svari

Labāk ir atlikt plānotās tikšanās vēl uz vienu dienu. Darbam būs vajadzīgas lielas pūles, neparasts izskats par parastajiem pienākumiem, ārkārtas risinājumiem jaunām problēmām. Ieteicams šo dienu pavadīt atpūšoties vai mežā. Pirms došanās gulēt, ir noderīgas vannas vai aukstas kāju vannas.

Skorpions

Ir lielisks laiks pārdomām par pāreju uz jaunu darbību veidu, veco saišu atjaunošanu un nostiprināšanu vai palīdzēšanu radiniekiem. Iespējams, negaidītas ziņas ļaus mainīt plānus. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai. Ļoti būtiska potenciāla samazinājuma dēļ fiziska pārslodze vai ar risku saistītas darbības ir ļoti nevēlamas.

Lasi arī: 7 pazīmes, ka jūs esat spēcīga un izsmalcināta personība

Strēlnieks

Tikšanās ar draugiem var radīt pārpratumus vai savstarpēju neapmierinātību. Jūsu panākumi tieši būs atkarīgi no spējas parādīt komunikācijas elastību, spēju spēlēt jebkuru lomu, radikāli mainīt uzvedības taktiku atkarībā no situācijas.

Mežāzis

Mežāzim šodien nav vēlams sākt jaunu biznesu – visticamāk, ka viņi tiks lemti neveiksmei. Esi gatavs nopietnām problēmām ar draugiem vai tuviem cilvēkiem. Izvairieties no mīlas piedzīvojumiem: romantika jūtu izteiksmē var pārvērst jūs par izsmieklu mērķi.

Ūdensvīrs

Iespējams, šodien jums būs jāpieņem svarīgi lēmumi. Neskatoties uz šķēršļiem un grūtībām, jums būs iespēja pārvarēt visus slazdus. Sapņi ir taisnīgi, sagaidiet izpildi.

Zivis

Zvaigznes brīdina Zivis par iespējamām kļūdām profesionālās darbības jomā. Iespējams, ka ir kļūdas, nepareiza aprēķināšana, nelabvēlīgo dalībnieku intrigas. Mēģiniet pieklājīgi izslēgt cilvēkus, kuri izrāda lielāku interesi par jūsu lietām. Finanšu situācija ir nestabilā stāvoklī, un tikai dažas dienas mēs varam sagaidīt stabilizāciju.

Avots

Leave a Comment