Horo***ps 15.jūnijam – nāksies cīnīties

Šī diena solās būt ļoti enerģiska. Neesiet pasīvi, rīkojieties! Nodarbojieties ar sportu vai cīņas mākslu. Esiet uzmanīgi, lai neradītu agresiju. Laba diena, lai asinātu nažus. Šīs dienas akmeņi: rubīns, pirīts, aventurīns.

Auns

Labāk neparādīt ambīcijas. Jūsu ierobežojums un takts tiks vēlāk novērtēti. Vakarā ir iespējami patīkami notikumi un jaunumi. Nav nevēlams lietot zāles, alkoholiskos dzērienus. Sapņi jāinterpretē otrādi.

Vērsis

Zvaigznes iesaka izrādīt rūpes par jūsu lietām. Centies izvairīties no kategoriskiem apgalvojumiem, izsmiekla, nevajadzīgām sarunām. Atlikt nozīmīgu lēmumu pieņemšanu. Sargieties no ārējās ietekmes.

Dvīņi

Iespējams, ka plānotie plāni mainīsies. Situācija nebūs tāda pati kā gaidīts. Zaudējumi, nejauša trauma vai Sli**ba, kas var traucēt plānoto gadījumu īstenošanu, nav izslēgtas. Šodien esiet ļoti uzmanīgi visos aspektos.

Vēzis

Šī diena var šķist grūta. Nevērsieties pie savām problēmām. Pievērsiet uzmanību apkārtējiem cilvēkiem – varbūt jūs aizrāvāties ar savām idejām un vēlmi pēc materiālās labklājības, tagad jums trūkst iespēju stiprināt attiecības ar tiem. Mēģiniet atrast kompromisu – un viss notiks.

Lasi arī: 2 pazīmes, kas norāda uz olnīcu vēzi

Lauva

Aizņemta diena, kas saistīta ar uzmākšanos, vajāšanu, sadursmi ar agresiju. Izvairieties no tumsas, jaunām paziņām un trokšņainām kompānijām. Izvairieties no visa, kas var piesaistīt tumšos spēkus. Negaidītas ziņas vai strīds ar mīļoto var apvienot visus plānus.

Jaunava

Piešķiriet šai dienai visu, kas paaugstina garu. Labi izdevīgs laiks labdarības lietu uzsākšanai, koncepcijai. Šodien dzimis bērns var būt izcila persona, viņam piemīt spēcīga Vese***a un morālā tīrība.

Svari

Labvēlīga diena, paver jaunas perspektīvas, pielāgojot plānus. Neatteikties no draugu, ietekmīgu personu, patronu līdzdalības. Viņu palīdzība būs noderīga. Dienas otrajā pusē ir iespējams, ka nepatīkamas ziņas ir saistītas ar tuviem cilvēkiem. Viņu Sli**ba var kļūt ilgstoša.

Skorpions

Šodien ir negaidītas ziņas vai problēma ar neizpildītiem pienākumiem vai solījumiem. Notikumi nevar attīstīties tieši tā, kā plānojat. Spēcīgās emocijas vai svešas ietekmes var pilnībā pārņemt jūs. Jūs pārvarēsiet negatīvās dienas tendences, ja subjektīvie vērtējumi neaizsedz patieso situāciju. Ir nepieciešama aprūpe un līdzsvars komunikācijā.

Lasi arī: No kāda sieviešu tipa labāk izvairīties

Strēlnieks

Psiholoģiskais klimats ģimenē pilnībā būs atkarīgs no Strēlnieka. Tas viņam uzliek īpašu atbildību. Kontrolējiet savus vārdus un darbības. Daudziem šī diena sniegs īstermiņa svētlaimi, kas pēc tam tiks aizstāta ar dziļu vilšanos.

Mežāzis

Diena simbolizē cīņu ar tumšiem spēkiem, enerģijas koncentrāciju. Tas palīdz pārvarēt pretinieku manipulācijas, lai aizsargātu savas intereses. Daudzi jutīsies neapmierināti ar sevi. Šī diena var pārbaudīt Mežāžu ilgtspējīgumu un likt viņiem pārdomāt savu dzīvi.

Ūdensvīrs

Diena atzīmēta ar garīgās, mākslas un seksuālo iespēju palielināšanu. Izdevīga diena laulībai, koncepcijai. Pārī esošiem Ūdensvīriem dzīve nesīs prieku. Jebkura biznesa beigas būs efektīvas, godu, cieņu, stiprinot iestādi.

Zivis

Šajā dienā var noteikt kursu savām lietām, līdz mēneša beigām. Tas parāda, cik daudz tuvākajā nākotnē mainīt plānus un to, kā notikumi varētu attīstīties. Jūsu spēja analizēt un unikāla tālredzības dāvana, lai palīdzētu precīzi noteikt mērķus un taktiku uzvedībai. Izdevīga diena, lai atrastu zudušas lietas, atjaunotu kontaktus.

Avots

Leave a Comment