Horoskops 16.jūnijs – vēlams patvērums

Šodien ir jāizvēlas starp labo un ļauno, gan darbībās, gan domās. Darzniecība, mājsaimniecība, pastaigas, relaksēšanās, komunikācija ar dabas elementiem ir vēlama. Neiesaistieties grupu darbos, neveiciet steidzīgus un nepārdomātus lēmumus. Esiet uzmanīgi pret pēkšņām provokācijām un kārdinājumiem. Šīs dienas akmeņi: sardoniks, amazonīts, zaļais nefrīts. 

Auns

Šī diena simbolizē prāta mieru. Attiecības starp partneriem būs harmoniskas, kas labvēlīgi ietekmēs attiecības ģimenē. Galu galā, tam, kurš atrodas pie jums, trūkst jūsu maiguma un mīlas izpausmes. Otrajā pusē var būt nepamatota ilga vai viegla depresija.

Vērsis

Labvēlīga diena radošo profesiju pārstāvjiem. Iespējamas interesantas tikšanās, pieredzes apmaiņa, vilinoši piedāvājumi vai ienesīgi pasūtījumi. Jūtieties brīvi veikt jebkādu darbu, tāpat kā visur, kur jūs varat sasniegt panākumus. Tomēr nedod pārmērīgu entuziasmu, kas var nomākt jūsu personības praktiskās iezīmes.

Dvīņi

Maiņas un pārveidošanas diena. Izmaiņas, kas notiek jūsu dzīvē, var būt gan ar pozitīvu, gan negatīvu krāsu, tāpēc visos gadījumos attiecas uz veselo saprātu un praktisku pieeju realitātei. Esiet piesardzīgs šodien, kā nekad agrāk.

Vēzis

Laba diena, lai pabeigtu lietas, analizējot nobraukto attālumu, sazinoties ar draugiem. Iespējams, jūsu darbību un pieklājību atzīmēs priekšnieki vai biznesa partneri. Šodien jūs gaida jauni un interesanti paziņojumi – ir iespējams, ka no biznesa pāriesiet mīlestībā. Sapņi var būt pravietiski.

Lasi arī: Nesodi sevi, esi šeit un tagad

Lauva

Mīlestības attiecības ar mīļoto būs harmoniskas. Jūs būsiet mierīgs un laimīgs viens ar otru. Pēcpusdienā, iespējams, nepatīkamas ziņas, kas liks mainīt tavus plānus. Neveiciet pārsteidzīgus lēmumus: lai izvairītos no kļūdām, jums ir nepieciešama vecāku ģimenes locekļu padomi.

Jaunava

Jūsu dzīves potenciāls joprojām tiek uzturēts augstā līmenī. Jūtieties brīvi jebkurā gadījumā, tāpat kā visur, kur jūs varat gūt panākumus. Vientuļie var meklēt piedzīvojumus var piesaistīt pretējā dzimuma indivīdu uzmanību.

Svari

Labvēlīgs periods komunikācijas paplašināšanai. Iespējams, jaunas paziņas vai veco saišu atjaunošana. Iespējams, ka jūsu saziņa ietekmēs stilu un dzīvesveidu. Tomēr pēcpusdienā ir iespējams negaidīts strīds, kas netiks atrisināts jūsu labā.

Skorpions

Iespējams, ka šodien jums būs jāatrisina vietējās un personīgās problēmas, atliekot biznesu fonā. Iespējamās komplikācijas attiecībās ar mīļoto. Cīņa var pieaugt, līdz attiecības ir pilnīgi sadalītas. Izvairieties no saspīlējuma, strādājot ar pusaudžiem. Pretrunīgus jautājumus var atrisināt tikai mīlas un cieņas atmosfērā.

Lasi arī: Zodiaka zīme Jaunava: akmeņi, talismani un krāsas

Strēlnieks

Ceļošanai nelabvēlīga diena. Profesionālās darbības jomā ir iespējamas kļūdas un nepareiza aprēķināšana, kas saistīta ar nepareizu situācijas novērtējumu vai nepatiesu informāciju. Zvaigznes norāda uz iespējamām komplikācijām ar veselību. Tie, kas šodien slimo, Sli**bai būs ilgstošs raksturs.

Mežāzis

Liktenis nosūta jums vēl vienu likteņa spēka pārbaudi. Nepietiekamas detaļas, nepilnīgi pārpratumi var pamest jūs no galvenajām, prioritārām darbības jomām. Skaidrs, saprātīgs viedoklis par savām iespējām un dāsnumu pret citiem palīdzēs noārdīt negatīvās dienas tendences.

Ūdensvīrs

Dienas sākums ir labvēlīgs individuālām aktivitātēm. Sadarbojoties ar partneriem un veicot komerciālos darījumus, nezaudē realitātes izjūtu: ir iespējama krāpšana vai finansiāli zaudējumi. Šodien seksuālais kontakts pieprasa būt ļoti piesardzīgam. Pilnīga cerības sabrukuma varbūtība ir iespējama.

Zivis

Šodien Zivīm ir pretrunīga diena, kurā ir gan pozitīvas, gan negatīvas tendences. Finanšu jomā notiek pieaugums, bet neparedzēti izdevumi absorbēs lielāko peļņas daļu. Iespējams, jauna iepazīšanās, bet nesteidzieties uz jaunām mīlestības uzvarām – vissmagākās sekas ir iespējamas.

Avots

Leave a Comment