Horoskops 16.septembrim – pozitīvu izmaiņu laiks!

Šodien situācija sāks kustēties uz priekšu. Sāksies jauns dzīves cikls. Veiksme būs jūsu pusē. Varat pārdomāt savu dzīvi un mērķus, ko vēlaties sasniegt, un, kurp doties. Šīs dienas akmeņi: sarkanais granīts, hrizolīts, morions.

Auns

Diena ir izdevīga, lai atrisinātu svarīgus jautājumus, lielas iegādes, laulības, darījumus. Spēja racionāli plānot savus notikumus un izplatīt spēkus palīdzēs izvairīties no nepatikšanām. Asa prāta un pilnīgi attīstīta intuīcija palīdzēs sasniegt savu mērķi.

Lasi arī: Kas neļauj jums gūt panākumus ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Vērsis

Šodien neveido lielus plānus, nesāc jaunu biznesu. Darījumu tikšanās nenodrošinās vēlamos rezultātus. Sargieties no ļaunprātīgo intrigām. Neaizņemieties, nemēģiniet atrisināt finansiālas problēmas pats par sevi. Uzticieties savai intuīcijai.

Dvīņi

Pretrunīga diena, kad attiecības tiek pārbaudītas attiecībā uz stabilitāti un ir nepieciešams pārdomāt. Esiet uzmanīgi, strādājot ar biznesa dokumentiem vai materiāliem aktīviem – pastāv kļūdu vai finansiālu zaudējumu iespēja. Nedodiet solījumus – visticamāk, jūs nevarēsiet tos izpildīt.

Vēzis

Labvēlīga diena, varat viegli realizēt savus plānus, paplašināt savas biznesa perspektīvas. Iespējams, šodien jums būs jārisina apņēmīgi dažādas problēmas. Nemēģiniet iestatīt globālus uzdevumus vai vienlaikus risināt vairākas lietas.

Lasi arī: 8 horoskopa zīmes, kurām šī gada otrā puse atnesīs sapņu piepildījumu

Lauva

Ārēja ietekme vai nepatiesa informācija var radīt finansiālus zaudējumus. Nevēlams doties ceļojumā šodien, jo tas, protams, izrādīsies neveiksmīgs. Iespējamas lielas problēmas, kas saistītas ar īpašumu: uguns, sagraušana vai laupīšana.

Jaunava

Jūsu aktivitāte nedaudz samazināsies. Pirms rīkoties, rūpīgi izpētīt situāciju un pēc visu iespējamo iespēju aprēķināšanas, izvēlieties labāko. Nelabvēlīgi individuālās nodarbības: ja jūs vēlaties, kaut kā izcelties, tad nav nepieciešams, būt centīgam – jums neizdosies, vai rezultātātam būs tieši pretējs iznākums.

Svari

Neaizkaitināmība un spēja piedot aizvainojumu palīdzēs izvairīties no strīdiem. Iespējams, ka jūs parādīsiet interesi par mistiku, filozofiju vai reliģiju. Dzīvā iztēle vai saziņa ar draugiem novedīs pie neparedzētiem secinājumiem.

Lasi arī: Tipiskās dzīves kļūdas Zodiaka zīmēm un veidi, kā tās novērst

Skorpions

Emociju pārsprāgums, kas jūs pārņems, radīs nespēju atpūsties. Ir iespējams sazināties ar radiem, kam būs ilgstošas ​​nelabvēlīgas sekas. Konfidenciāla saruna ar viņiem, mēģiniet izvairīties no abpusējas atklāsmes. Parādiet mieru un ierobežojumus.

Strēlnieks

Jūsu Vese***a un spēja strādāt būs augstumā, neskatoties uz to, ka nervu slodze būtiski palielināsies. Nepārspējams impulss panākumiem dos cienīgus rezultātus. Sargieties no uguns – iespējamas problēmas, kas saistītas ar uguni. Sapnis piepildīsies tajā pašā dienā. 

Mežāzis

Zvaigznes norāda uz draudiem jūsu Vese***ai. Ja braucat braucienā vai braucat pats pie stūres, uzmanieties ceļā. Iespējami savainojumi, Autoav***jas. Nemēģiniet ignorēt savu intuīciju vai mainīt savus morālos principus – no tā nebūs nekā laba. Ir bīstami atļauties pārēšanos vai pārdozēt alkoholu.

Lasi arī: Kā saprast, ka jūs esat saticis personu no pagātnes dzīves: 5 zīmes

Ūdensvīrs

Šī diena ir veltīta komunikācijai, sapulcēm vai radošām nodarbēm. Iespējams, ka dažādi gadījumi un nelielas problēmas prasīs ievērojamas pūles, bet visticamāk, ka tās nesniegs vēlamos rezultātus. Izvairieties no izspiešanas – jūs varat uzņemt emocijas un vispārējo pūļa noskaņu. Dienas devīze ir lakonisks, izteikts izskats un spēja analizēt notikumus.

Zivis

Ir ieteicams šo dienu veltīt personīgiem jautājumiem, mājokļa uzlabošanai, darbam pie privāta zemes gabala. Šodienas horoskops iesaka izsvērt jūsu izredzes, nevis aizrauties ar tukšiem projektiem – jums vēl nav pienācis īstais laiks, lai pārveidotu visas lietas pasaulē. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai, it īpaši attiecībā uz pareizu uzturu. Izvairieties no pārmērīgas alkoholisko dzērienu lietošanas.

Avots 

Leave a Comment