Horo***ps 17.jūnijam – centieties būt līdzsvarā

Viss būs veiksmīgi, ja būsiet radoši un noliksiet skaidri savus mērķus. Centieties palikt pie saviem principiem, radiet savas jūtas un emocijas. Nepārēdieties. Veiksmīga diena, lai atmaksātu parādus. Šīs dienas akmeņi: tirkīzs, rozā halcedons, marmors.

Auns

Diena ir labvēlīga pagātnes pārdomām. Garīgā un morālā attīrīšana veicinās mieru ģimenē. Aura un spēja ietekmēt citus un gaidāmos notikumus palielinās. Savā dzīvē ir pagrieziena virziens uz citu attīstības līmeni, uz jauniem notikumiem un plāniem. Bet jebkurā gadījumā šodien paļaujieties uz sevi un uz Augstāko spēku palīdzību.

Vērsis

Vēršu enerģijas potenciāls tiks vājināts. Iespējams, notikumi attīstīsies tieši tā, kā jūs to nevēlējāties. Diemžēl maz ticams, ka jūs varēsiet ietekmēt viņu gaitu. Depresijas varbūtība ir liela. Nepalaidiet iespēju mainīt savu personīgo dzīvi uz labo pusi, un tādai iespējai, kas solīts, obligāti nāk pie jums. Pārslēdzieties uz cilvēku tuvumā esošajām problēmām.

Dvīņi

Dvīņu dzīvības potenciālam šodien ir tendence samazināties, tāpēc var būt hronisku slimību pasliktināšanās, bīstamas pārslodzes, nepamatots risks. Samaziniet savus pienākumus. Jūsu emocionalitāte un juteklība seksuālajā sfērā var kļūt par strīdiem vai vilšanos. Uzmanieties, šķērsojot ielu, uzmanieties no traumām, strādājot ar asiem priekšmetiem un elektroierīcēm.

Vēzis

Nelabvēlīga diena, kas saistīta ar partneru maldiem, konflikts ar radiniekiem un bērniem un labklājības pasliktināšanās. Ja jūs slimojat šodien, Sli**ba būs gara un smaga, iespējamas komplikācijas. Rūpējieties par sevi.

Lasi arī: 3 lietas, kuras pieņem mīlošs vīrietis

Lauva

Cilvēkiem, ar kuriem jūs iepazīsieties šajā dienā, var būt nozīmīga loma jūsu dzīvē – gan pozitīva, gan negatīva. Varbūt jums būs jaunas idejas, kas var arī būt divējādas ietekmes uz jūsu attieksmi. Esiet vairāk kritiski par sevi. Būtu jauki analizēt savas spējas un tendences.

Jaunava

Jebkurš uzņēmums, pat visnopietnākais, vēlāk ieviesīs labus ienākumus. Ir iespējama neliela peļņa vai ienesīgs pirkums. Personiskās attiecības jūs iepriecinās ar godīgumu un siltumu. Palieliniet savu personīgo šarmu. Iespējams, ka jūs satiksieties ar veciem draugiem.

Svari

Diena ir nelabvēlīga jaunu attiecību veidošanai. Nemēģiniet steidzināt lietas vai mainīt dienas kārtību. Ar neuzticību, uzņemties vilinošus priekšlikumus, neiet uz piedzīvojumu. Skats uz savas vājās vietas var palēnināt garīgo progresu un izraisīt daudz nepatikšanas.

Skorpions

Šodienas astroloģiskā prognoze brīdina Skorpionu: neiesaistīties konfliktos uz ielas, nepiedalīties masu pasākumos. Jums ir nepieciešams atpūsties un analizēt situāciju mierīgā vidē. Jūsu spēja uzņemt visu, kas notiek, palīdzēs objektīvi novērtēt lietu un notikumu būtību.

Lasi arī: Numeroloģiskais Horo***ps 2018. gada jūnijam – valdīs harmonija

Strēlnieks

Oriģinalitātes un ekstravaganta fani spēs sasniegt lieliskus augstumus individualitātes izpausmē. Jūsu bagātajai iekšējai pasaulei var būt nepieciešama mūsdienu nekonvencionāla vide vai jaunas sajūtas, bet zvaigznes brīdina – citu cilvēku ietekme var negatīvi ietekmēt.

Mežāzis

Šodienas Horo***ps sola, ka šī diena tiks krāsota optimistiskās krāsās. Iespējams, jauns darbs vai partneri. Tomēr planētas iesaka nezaudēt samērīguma un takta sajūtu. Iespējams, ka daži cilvēki var kļūdaini interpretēt jūsu uzņēmējdarbību un atrast jūs pārāk pašpārliecinātu.

Ūdensvīrs

Bīstama diena, kurā ir grūtības ģimenes un profesionālajās attiecībās. Jūs esat noguris no dzīves monotonijas. Jums jāmaina situācija, pretējā gadījumā dzīves potenciāla samazināšanās radīs negatīvas izmaiņas liktenī. Cerības, visticamāk, neizpildīsies, bet sapņi paliks sapņi. Jūsu personīgajā dzīvē jūs gaida vilšanās.

Zivis

Dažādi satraukumi un vajadzība pēc aktīvas līdzdalības daudzos jautājumos šodien var izsist Zivis no garīgā līdzsvara. Atrodoties bērnu kompānijā, interesanta saruna ar ilggadējiem draugiem būs vislabākā noguruma ārstēšana. Aizsardzība ir vajadzīga vārdos. Atcerieties: tikai viens nevērīgs vārds var radīt daudz nepatikšanas.

Avots

Leave a Comment