Horo***ps 18.jūnijam – esiet pieticīgi

Šodien būs pastiprināta intuīcija. Esiet uzmanīgi un nešķērdējieties. Varat veikt pret novecošanās terapijas. Šīs dienas akmeņi: hiacints, citrīns.

Auns

Aunam Horo***ps sola veiksmi. Labs laiks sporta un svešvalodu apguvei. Seksuālais potenciāls, magnetisms un intuīcija palielinās. Jums vajadzētu paļauties uz to, ka jūsu šarms pievilks pretējā dzimuma pārstāvjus.

Vērsis

Mīlas diena, pāreja uz jaunu attīstības loku. Zvaigžņu atrašanās vieta sola labu veiksmi. Jūs atradīsiet atbalstu un izpratni no cilvēkiem, kuri iepriekš nav uzskatīti par draugiem. Ģimenes atpūta stiprinās pašapziņu un nomierinās.

Dvīņi

Dienas sākums tiks papildināts ar nopietnām provokācijām, piedzīvojumiem vai pārsteigumiem, kas nebūs patīkami. Izvairieties no skarbiem, kategoriskiem apgalvojumiem vai sarunās paaugstinātiem signāliem. Esiet elastīgi un dāsni: dodieties, neļaujiet kaislības novest jūs konfliktā.

Vēzis

Sieviešu Vēžu garīgā atjaunošana. Viņu personīgais šarms, seksuālā enerģija, tendence ietekmēt cilvēkus palielināsies. Vīriešu gadījumā pārmērīga enerģija var izraisīt neapmierinātību ar sasniegtajiem rezultātiem vai vēlēšanos reorganizēt visu dzīves veidu.

Lasi arī: Sievietes – mednieces. Kam viņām tas?

Lauvu

Liktenis atkal sagatavo testus. Iespējams, šodien jūs nokļūsiet ar neatrisinātām problēmām vai atliktajām lietām, kuru risināšanai jums būs vajadzīgi ievērojams laiks vai finansiālie izdevumi. Pat stabilu pāru gadījumā domstarpības ir saistītas ar nodarbinātību vai pilnīgu komunikāciju neiespējamību.

Jaunava

Esiet piesardzīgs, strādājot ar finansēm – var būt pēkšņi, un pilnīgi nepamatoti izdevumi. Laulības partneru starpā ir iespējama greizsirdības uzliesmojums vai strīds par naudu. Daudzas Jaunavas, visticamāk, zaudēs vērtības, kas ir svarīgākas par naudu.

Svari

Atbildīgais periods Svariem: izvairīties no eksperimentiem, darboties pārbaudītā veidā. Zvaigznes iesaka lietot tikai tos gadījumus, kuros esat pilnībā informēts. Jūs riskējat nokļūt neērtā situācijā vai izraisīt citu konfliktu. Svaru sievietēm ekstravagance radīs problēmas.

Skorpions

Diena atzīmēta ar garīgo, mākslas un seksuālo iespēju palielināšanu. Labvēlīgs laiks, lai sasniegtu visvairāk loloto sapni. Nav izslēgts negaidīts notikumu pavērsiens. Neaizmirstiet par pilnīgu atpūtu dvēselei un ķermenim.

Lasi arī: Nežēlīgie dzīves noteikumi sievietēm

Strēlnieks

Šī diena var būt ļoti stresa pilna, tāpēc šodienas Horo***ps iesaka rūpīgi pārdomāt visas savas darbības. Iespējamās grūtības cīņā ar tuviem cilvēkiem, lai gan šajā situācijā jūs būsiet vainīgi paši. Iespējams, ka ģimenei trūkst jūsu uzmanības, mēģiniet kompensēt šo defektu.

Mežāzis

Diena ir labvēlīga radošai darbībai, celtniecībai, aktivitātēm brīvā dabā. Piešķiriet to pašaizsardzībai, pašizglītībai. Ceļošana ir kontrindicēta. Jums vajadzētu ierobežot savus izdevumus, jo jums nav jāuzskaita ātri saņemtie ieņēmumi – pirms jums ir daudz šķēršļu.

Ūdensvīrs

Vitalā enerģija Ūdensvīram šodien ir nestabilā stāvoklī. Nav ieteicams paplašināt darbības jomu, iesaistīties jaunās lietās vai sniegt padomu. Iespējams, ka diena būs jāatdod savam partnerim, ģimenei un mājām. Vakarā problēma attiecībās starp vecākiem un bērniem ir iespējama.

Zivis

Šodienas Horo***ps Zivis brīdina – labu veiksmi var jebkurā brīdī atturēt no jums, tāpēc labāk pabeigt iepriekš uzsākto biznesu. Izvairieties no stingriem spriedumiem un paziņojumiem, kurus jūs vēlāk nožēlosiet. Zvaigznes neiesaka paļauties uz panākumiem mīlestības lietās. Iespējams, ka attiecības starp partneriem pasliktinās, parādās vecas sūdzības, problēmas, iespējama pārmija un greizsirdība.

Avots

Leave a Comment